Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 6, 2011

...Kalender Meja 2011 FREE!!!! Siapa Nak???....


haaaaa... korang dah ade kalender Meja tahun 2011??? Okeh~ bagi sape2 yang belom ade kalender Meja tahun 2011 lagi atau yang berminat nak tambah koleksi kalender Meja masing2.. Meh sini!!! ade berita baik nak war war kan!!! yeahhhh!!!!

Ai ade banyak EXTRA Kalender tahun 2011.. Makanye~ ai nak bagi pada siapa yang berminat dan bertuah untuk dapatkan kalender meja nih.. buat masa nih ai bukak 3 kalender dulu.. kalo ramai yang berminat.. ai akan tambah lagi bilangan kalender tuh!!

Kalender Meja tu lebih kuranglah macam dalam gambar kat atas!! tapi ade pelbagai design untuk di agih agihkan kepada yang bertuah.. tapi ai nak cakap awal2 laaaa... kat kalender tu siap ade print nama kampeni dan yang pastinye bukan nama kampeni ai..sebab kampeni ai memang x pernah bagi peruntukkan untuk print kalender...muehehhehe...

haaaa... berminat tak???? kalo berminat!! SENANG jek!!!

1. Jadik Follower NAFIRA.. x paksa.. tapi kalo boleh follow ler..senang nak tahu sama ade korang bertuah ke tak untuk dapat kalender tuh..

2. Tulis "Saya Nak Kalender Meja itu" kat komen entry ini.. kat entry ini jek ek!!! kat n3 lain atau shoutbox tidak akan di layan sama sekali..muehehehe

3. okeh siap!!! senang bukan!!!

ai bukak GA nih sampai hari isnin ek.. 10hb Januari 2011.. lepas tu ai akan buat cabutan untuk tentukan sapa yang bertuah.. Good Luck!!

sekian.. N3 nak bagi Kalender..

p/s: kalo ade soklan boleh tinggalkan kat komen jugak..


18 comments:

SyUhAdA said...

Saya Nak Kalender Meja itu~!

eT said...

Saya Nak Kalender Meja itu

SyoknyaDownload said...

"Saya Nak Kalender Meja itu"

ummi aka iem said...

Saya Nak Kalender Meja itu

wahida said...

"Saya Nak Kalender Meja itu"!!

teruja neh....harap2 dapat la...amin...

Zaidah said...

SAYA NAK KALENDER MEJA ITU .....tak kira...nak jugak...

Elly & Emmy said...

Saya Nak Kalender Meja itu

hehehe.. kami nak belajar kenal nombor.. :P

chugie said...

xpe, saya x nk.. ekekek.. bg peluang pd yg nak.

sebab sy pun ade xtra 3 calender meja ni..

good luck pd peserta2!!

Asma Haha said...

Saya Nak Kalender Meja itu

AmirMuqri said...

saya tak nak jgn bagi tauuuuu

miss cahaya said...

Saya Nak Kalender Meja itu

Lady SharpShouter said...

sis, ai tanak sebab nanti tatau nak suh sis hantar kat alamat mana kalendar tu.hehe

sesiapa yg berminat, gud luck :)

aibaks said...

aibaks da jadi folower nafiraa.. dan aibaks nak gak kalender tuh.. leh?

::Mamalyna:: said...

Saya Nak Kalender Meja Itu...

memang nak sangat2!

Sweet like Strawberry said...

"saya nak kalender meja itu"

nur said...

dear nafira yang baik ati comel dan pasto akan bertambah 'comel lagi beberapa bulan..

"Saya Nak Kalender Meja itu"

boleh ke?.. boleh la bolehla bagi..
tq
ALL IN ONE

mama qistina said...

"Saya Nak Kalender Meja itu"



haha senang je aku copy pes kat atas tu...menang secara tipu tipuan aci kot.....

sahmura said...

"Saya Nak Kalender Meja itu"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...