Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 10, 2011

...Besok Daku Bercuti | Interview Rumah...

Malam nanti kami bertolak balik kampung.. balik kejap jek.. sebab nye ai kena gi interview untuk di nilai layak kah dapat rumah kos rendah kat terengganu..

rasanye dh lama dah ayah ai suh isi borang mintak rumah tuh.. kalo x silap lah.. rumah untuk generasi ke 2 felda... tu kalo x silap laaaa..

so.. malam nih gerak balik kampung.. besok pagi ai gi interview.. dan petang esok gerak balik ke sini... fuh!! konfem penat nih~ tapi nak wat cam ner~ kalo x try gi interview x tau untung nasib cam ner..hehehe..

esok.. blog ini pon akan turut bercuti.. selama sehari..kekekeke.. doakan perjalan kami selamat yer kawan2.. hari Rabu ai masuk opis balik.. n rabu ni jugak ade appointment ngan dokter.. monthly check up.. moga semua berjalan lancar..aminnn

sekian.. citer org nak balik kg..lalalala

p/s: Doakan kami selamat pergi dan balik..:) tq

6 comments:

mamalieyna said...

yuhu...hope success interviewnya..dan moga selamt pergi n balik sini smla k!

Atia Adina said...

moga berjaya dapatkan umah tu....

HaNTwO said...

moga berjaya ye kak...selamat kembali dengan jayanya :)

mama qistina said...

ayah asben dah banyak kali suh asben amik umah felda ni tapi asben tak ready lagi kot

chugie said...

bestnye.. moga berjaya ye!

aibaks said...

amin.. cam jauhnye perjalanan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...