Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

...Sabtu MC!!...




hari ini agak bz.. masuk2 keje pagi tadi terus start buat keje yang menimbun kat meja ai nih.. baru lah nampak terang sikit meja ai nih.. nampak ruper meja lah~muehehehe

Sabtu hari tu ai MC.. sebab nye badan rasa penat sangat.. x tahu lah ape sebab nye.. mungkin jugak last week hampir 1 minggu ai naik kenderaan awam.. agaknye dah abes tenaga kot..kekeeke..

minggu nih My hubby keje malam.. jadik dia hantar ai pergi keje.. naik motor a.k.a merempit.. muehehe.. tapikan~ nasib baik kami merempit hari nih.. tadi lalu federal jalan jam teruk.. sebelom tol batu 3 dah start jam dah.. lepas tol langsung x bergerak.. fuhhh~ nasib baik kami naik motor hari nih.. kalo x~ konfem menangis lam kete sebab nak terkencing~ mueheehhe..

sebelom sampai opis ai ajak My hubby bekfes dulu.. makan siap2... sampai opis trus leh start buat keje dengan senang hati kan~ x de lah lapar2.. maklumlah..ibu mengandung kena makan cukup.. kekeeke..


oleh kerana kesihatan kurang baik.. makanye weken hari tu x dapatlah ai update pasal GA kalender tuh.. insyaAllah petang nih ai update pasal GA tuh.. cabutan belom buat lagi.. tapi ai nak update pasal bape kalender ai nak bagi.. tunggu k~

ok laaa.. stop dulu laa.. tetiba plak rasa lapar..lapar lagi????.. nak gi makan jap..walaupon waktu lunch dh nak abes..kekeekke..

sekian..

p/s: korang kena jam kat federal???

p/s: weken gi mana korang???

7 comments:

mama qistina said...

kaki saya yang jem ...saya tak jem...ishh merepek plak ...nasib cik abang ada ye...boleh gak pegi keje dengan lancar...

wahida said...

giler jammed la pagi td..kat hiway sg. buloh...huhuhu..nape ntah?

Fieza79 said...

kat sini tk jem..sebabnya tak kuar pon umah..cuti lg hehee boring la pulak...

aibaks said...

hehe..aibaks tak saba plak nak tunggu GA ni..hehe.. sape la pemenang nye.. hehe..

- GC - said...

sabtu kak keja? company lama dulu, sy keja sabtu, alternate, half day je. company baru, tak keja. hoooreyyy

cik nani said...

kenape x drive sis..selalunye sis drive kan pg keje..huhu~

aNiS tHe BumbleBee said...

nyam nyam nyam!mmg skang ni keje nak makan je laaaa...hihihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...