Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 24, 2010

...ICT Part 2 | Mai Masuk Zoo Kena Sumpah!!!...


okeh.. sambung citer gi ICT malam minggu hari tu..haaa.. kali nik kita nak melawat Zoo kena 'sumpah' plak k~

kenapa kena sumpah??? muehehehe.. ai sendirik jek yang suka suki bagi nama taman nih..muahahaha.. okeh~serius~ ini adalah salah satu taman yang mungkin menarik bagi pengunjung yang ade anak2 kecik.. mak ngan pak pon sonok jugak sebenarnye..muahaha...

nak masuk kat sini.. kena pakai tiket.. haaaa.. ingat lagi x.. ai cakap jangan buang tiket parking hari tu.. haaaa.. kat sini lah bergunanye tiket parking tuh.. dorang akan koyak kan bahagian tepi tiket parking tuh sebagai tiket untuk masuk ke Zoo kena sumpah nih~

jooommm... layan gambar kami masuk Zoo Kena Sumpah ini... sila rehatkan mata anda secukupnye sebelom mula melihat gambar2 di bawah... sila jangan muntah ijo yek~ kekekeke

okeh.. bintang pertama yang kena Sumpah.. muahahaha.. Panda.. kat mesia pon ade panda okeh!! cuma dh kena sumpah siap2..kejungggggg jek!!! haaaa.. sebab tu lah ai kasi nama..Zoo kena sumpah..lalalaala

okeh~ ai pon nak jugak menepek kat panda nih.. maklumlah.. nak posing dengan panda yang hidup.. x mampu plak.. posing sini sudah ler..

zirafah kena sumpah pon ade.. ade 3 ekor rasanya...

My Anis posing ngan anak dia.. baru matching ookk~

tadaaa... jangan terkujut!!! kuda laut pon ade jugak!! pon kena sumpah jugakkkkkk

WANTED!!! muahahaha.. ampun bang~

control ayu bersama tupai2 yang merelip2.. bestnye kat taman nih.. korang leh posing dekat2 ngan binatang2 berlampu tuh.. bukan macam kat angsa2.. belom pegang lagi dah kena tiup wisel kat abang Bangla... aduhaiiii..

comel x~ muahahaha.. bersama butterfly n ulat bulu.. laki ai cakap laaa..

BEST~ mai lah datang sini~

okeh.. sambung posing ngan binatang balik.. Kuda!!! besorrrr wooo..

kuda lagi... My hubby n My Anis..

okeh~ rimau degil!! kena tarik tinga ngan laki ai... haaa.. syokkan~ bulih panjat2.. hahahha.. sebenornya kalo ikutkan peraturan sebenor.. x bulih panjat2 binatang kena sumpah nih.. tapi.. pakat2 degil belaka.. panjat saja!!! ade jugak bunyik wisel.. tapi orang yang tiup wisel tu x nampak pon duk kat mana.. muahahaha.. tu yang pakat2 buat undang2 sendirik~

anak elephant with Anak Ai..muahaha... muka x puas ati sebab papa dia tak bagi naik atas belakang gajah tuh.. bukan saja x nak bagi.. ramai sgt orang duk tunggu turn nak amik gambar anak gajah nih~

belalang gergasi~

dengan berani nye anak ai menunggang belalang~ ingat nak bagi sorang sekor.. tapi tak de plak orang nak tulun amik gambar.. haih~

mak yong berangan duk obesi~

posing lagiiiiii....

rama-rama~ cantek sgt!!

My hubby joint tupai2 tu termenung.. ngantuk dah ke bang~

okeh~ dinasour pon ade!! korang bayangkan.. kalo dinasour nih x kena sumpah.. mau kenyang dia telan sorang2!! ramai orang plak tuh...

x dapat posing ngan gigi... dapat posing kat ekor dinasour pon jadikkk laaaa...

peaceeee~ kami x takut ngan rimau pon~ lalalala

okehhh.. habes sudah sesi melawat Zoo kena sumpah.. muehehhe.. lepas kuar dari taman nih.. kami gi tempat jual2 makanan.. beli air untuk My anis.. pastu pelan2 jalan ke kereta.. pergghhh.. bulih tahan jugak penat nak pusing kat ICT nih..

My Anis masuk kete terus fengsan.. kuar dari ICT dalam kol 1.30 pagi..pergghh.. sampai2 rumah jek terus....

tadaaa... isi minyak balik... muahahaha.. habes minum susu.. terus fengsan sampai pagi..

MAMA dia???

hahahaha.. ai mintak laki ai urut kaki.. hahahaha.. hampir kejang kaki ai jalan banyak sgt!! dah abes sapu minyak panas baru boleh tido..

okeh.. sekian dulu citer ICT yang panjang lebar lagi cecah lantai ini.. u all!!! ok lagi ke??? ke dah fengsan dh baca n3 ai yang panjang berjela2 nih... muahahaha

HABES~

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama giler x masuk ict..aku masuk jaman burung merak ajer ngan angsa :P

- GC - said...

kak, tak penah masuk ict ni. ramai gila blogger dok promote tmpt ni. arghhhh

mama qistina said...

owhhh kat zoo tu ...tak masuk lagi situ ari tu pegi dorang wat pagar kat keliling dia je...tapi tak bukak lagi...

penat sungguh jalan ye..nasib cik abang sudi urut kaki ..hehehehe...

Fieza79 said...

begamba kat situ..if sentuh sket binatang tu sure kena phewittt..! nyampah sguh haihh..

tp best kenangan begamba kat situ kann...

wahida said...

x pernah sampai sini lg...huhuhu...

Kancilbiru said...

dah lama tak p ict ni...masa baru pegi dulu, ada lampu ja...huhuhu

Atia Adina said...

aik...banyaknya binatang.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...