Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 8, 2010

...Hari Ini Daku Mengantuk...


huhuhu.. keje menguap jek pagi nih... mengantuk sungguh!! ini semua gara2 2 beranak berebut tengok TV..haih~ geram sungguh~

memula ai nak tido My Anis suh ai tidur sebelah dia.. sebabnye dia gaduh ngan papa dia.. kalo x~ x denye dia nak ai tido sebelah dia kalo papa dia ade... asalnye nak tido awal.. sebab hari ni dah kerja.. My hubby plak malam baru keje.. dia 2 orang melayan TV.. ai kat tengah2 nih~

sorang layan citer TV 3 citer tajuk ape tak pasti.. tapi citer tu start pukul 10..lepas citer Hani.. My hubby plak tengok citer TV 9.. citer lama..'Badang' yang jadik kuat pas makan muntah jin tuh~

sedang elok ai nak lelap... My anis menjerit! sebab nye papa dia alih citer TV 9.. aduhaiiii... sabor lagiiii... elok nak mimpi.. menjerit lagi... ayoyo!!!! fengsan ai kat tengah2 nih!! sebelom ai bertukar jadik ijau.. baik ai tukar tempat tido... ai suh laki ai tido sebelah My Anis.. senang sikit meke nak bergusti.. ai tido tepi My hubby macam biasa... tapi ngadap dinding.. malas nak layan 2 orang berebut TV..muahahaha

Baru lah bulih lena sampai pagi.. tapi ade jugak lah dengar My Anis menjerit 2 kali... ai buat derk jek.. malas nak layan orang ngah bercakar!!! ai tak tahu lah 2 orang tu tido pukul berapa.. TAPI!!! masing2 liat nak bangun pagi nih...

selalunye My anis x payah kejut..dia bangun sendirik jek.. tapi hari nih.. bila ai kejut..dia boleh tarik lampin tutup muka dia~ haih!! pagi2 nak suh mama start enjin dah..membebel..muahaha..

sekian..citer orang mengantuk~

p/s: korang ngantuk x???

p/s: Cuti semalam korang gi mana??? ai duk rumah jek~

12 comments:

Atia Adina said...

siannya dia....jap lagi lunch hour tido eh

Atia Adina said...

siannya dia....jap lagi lunch hour tido eh

Sidratul Muntaha said...

arini MC
pepagi dah kena bebel tak psl2 dgn org tua sbb maleh pergi klinik smlm!
huhuhuhhu
pastu bebel suh bgn awal?!
ape kes?!
tetiba!

Fieza79 said...

aduhh kesian dan nak tergelak..kelakar la 2 banak tu berebut tv pulak...hurmm tensen org tgh tu...

oya said...

mmg ngantuk pon...

wahida said...

ngantuk jugak...dapat tdo besh ni...jom tdo!!!

mama qistina said...

sebab semalam tido bangun lambat sebab cuti ,jadinya ari ni terasa cam nak tido lagik cam semalam ...boley ker balik tido ..

Zaidah said...

kena beli 10 TV lah nafira...barulah diorang tak gaduh...hehehe

chugie said...

same lah.. sy pun ngantuk arini sebab x dpt tido lena semalam. batuk2 je..

NANI said...

tips hilangkan mengantuk untuk sis :: bukak mata luas bagi angin masuk sampai mata berair..hehe..kaedah ini digunakan sy semasa sek menengah dlu2..=P

aNiS tHe BumbleBee said...

pagi tadi ngantuk.pestu lepas tutup tingkap umah(sbb ujan) then ada cicak terkepit kt tingkap tu,terus terbeliak bijik mata...yarrrkkhhh!!

rasa mcm nk pengsan,sikit punya geli tgk cicak tu.arrrgghh!!

eT said...

ciannyer...kn beli tibi sorang 1...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...