Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

...Special Award Dari eB...Sukernye!!!!




Yeahhhh!! Special Award untuk ai.. memula cam terkejut jugak bila eB tinggalkan komen cakap ade award untuk ai.. memang dah tau yang eB ade buat special award untuk follower tegar dia.. tapi x sangka pulak ai penerima award yang ke 2.. Bangga kejap..kikikiki

okeh~ sila tatap award di atas sampai juling k~muehehehe.. "Sweet Mom" hekhekhek.. sila jangan pertikaikan award ini yep.. sudah di awardkan sebagai mama yang sweet..muahahaha.. lepas nih makin bertambah2 sweetnye..montel.. ini baru 4 bulan lebih.. tunggu masuk 5 6 bulan nanti...makinnnnnn comel...tembam muehehehe..

klik di sini untuk lihat n3 penganugerahan

haaaa... ini lah pemberi award itu.. eB@mamaaerish&aed.. Mekasih eB sebab sudi mencipta award ini untuk ai.. cantekkk sangat!! bila tengok gambar yang eB amik untuk cipta award tuh..teringat plak My Anis masa dia kecik2 dulu.. rasa cam gambar tuh baru semalam snap..hehehe..

okeh.. jom pakat2 terjah blog eB.. boleh cuci2 mata tengok gambar2 eB yang cantek2..sebab eB nih memang pandai bab2 edit gambar nih.. sume cantek2!!

eB@mamaaerish&aed

sekian..n3 tunjuk award..

p/s: award nih ai akan tempek kat sidebar.. kikiki

4 comments:

- GC - said...

wah wah wah.. dapat award sweet mum gitu.. keciknya anis masa tu..

wahida said...

eb ni mmg kreatif kan? congrate awak dpt award yg sgt sweet gitu...

Fieza79 said...

congrat2..! wahh fieza bila la nk dpt..hehee tgu turn kot...hehe gurau2 je..

yess mmg sweet mum..sesuai gitu dgn sweet award tu..

Zura said...

cantik award tue...nasib baik ada gambar kalau x nk mintak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...