Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 23, 2010

...Sila Jangan Pertikaikan Kalo Anak Lagi Chantek!!...

Cantek~ macam2 petua dan tips yang di amalkan kan! semua orang sanggup berbelanja besar untuk cantek.. beli macam2 produk untuk cantek.. semua sanggup untuk kelihatan cantek~

hari ni ai nak tunjukkan seorang pengamal tegar petua2 orang dolu2..muehehehe... x perlu berbelanja besar pon~

tadaaaaaa.... tempek bedak sejuk saja!!!! muahahahahaha

hanya perlukan bedak sejuk.. rembat saja mama punye.. 1 bekas yang di isi sedikit air dan cermin bedak mama yang dah abes~ semua free kan~

masukkan bedak sejuk dalam bekas berisi sedikit air.. penyet2 bedak sampai lembek..

pastu tempek2 lah kat muka yang telah di kenal pasti bermasalah!!!

haaaaaa ko!!! rasa nak fengsan x tengok anak dara korang tempek bedak sejuk... kalah mamanye nih!!! siap bersila bagai~aduhaiiii... rasa tersentap plak ai bila tengok anak ai tempek bedak sejuk~

ini dah kategori lawan tokey nih.. lepas nih ai x boleh malas2 lagi..kena rajin2 tempek bedak sejuk jugak.. kasi kulit muka tegang sket... muahahahaha

sekian... citer orang tempek bedak sejuk

p/s: anak korang pandai melaram jugak x????

15 comments:

mamaaerish@eb said...

ha ha ha.... camno tuh kalo dioeg lagi cantek?... ngeh3...


jom join GA klami yang... :)

chugie said...

amboi die.. bukan main lg ye. kecik2 dh pandai amalkan kecantikan.

Fieza79 said...

mmg sentap tgk anak sniri dh pndai nk melawa...hehee

habis la mak nya dh kalahh..!

Lady SharpShouter said...

dia da start nak melawa tuh kak.takpun tiap2 mlm dok tgk mak dia menempek, tu pasal nak try.huhuhu

Sidratul Muntaha said...

anis!!!
ko memang mantap!
sentap tahap dewa mak ko!
acik suke!
I likoe!

Atia Adina said...

kemain lagi si anis....kecik2 dah pandai dah nak jaga kulit muka.....amboiiiii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

phewiitttt....siap pakai bedak sejuk :) bleh lawan dato' ct ni..hehehehe

Mario said...

haha...dak2 mmg pandai meniru mak dia buat...ekeke

mahira oya said...

hehe...anak melaram ye..

mamalieyna said...

hahaha...mmg sudah melawan tokey ni..ngeee...so, mamanya jgn berdiam diri...hehe..

oooh lamanya tak tempek2 bedak sejuk la..

HaNTwO said...

hahahah pandai anis pakai bedak sejuk...

bintangku said...

anak lelaki tak pandai melaram tapi suke pakai minyak wangi. Pantang nampak, mesti mintak nak pakai. Huh!

Kancilbiru said...

wuiii advance budak kecik ni....taking care sungguh...kekeeke

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahaa!!! bagus...bagusss...!! sama naik dgn si uyin...tp uyin gila gincu...sampai dinding pon dia gincukan...arrrrrrr!!!

nur said...

kalah mak dia nanti
ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...