Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 8, 2010

...Ke Mana Menghilang???...


urmmmm.. ke manakah?? ke laut kah?? ke gunung kah?? huhuhu.. mood ai tak tahu ke mana menghilang~ entah kenapa jadik macam nih~ x de mood nak berblogging..

nak kata banyak kerja.. memang lah banyak keje.. TAPI..dulu pon banyak kerja jugak~

nak kata bosan~ memang tak!! sebab ai masih lagi jalan2 blog semua orang.. cuma malas nak update blog sendirik!!

adakah ini juga salah satu tanda2 pembawakkan budak??? huhuhu jangan salahkan ibu mengandung~kikikiki salahkan diri sendiri yang malas~ hahahaha

weken semalam x de xtvt yang menarik pon..kete tok ki anis tak boleh nak start.. tak tahu kenapa.. nampaknye kena panggil pomen datang cek kat rumah ler..

kesimpulannye weken pon x best.. dan hari ni pon mood x best.. semoga lepas nih mood kembali datang.. dan kembali berblogging dengan cemerlang..gittuh!!!

okeh.. jom pakat2 buat keje dulu.. ade mood nanti ai tulis lagi.. nak gi jenjalan ke umah u all jap.. kerja rajin2 ye!! jangan malas!! caiyok3!!!

sekian.. n3 orang malas..lalalala

p/s: korang malas x??? muahahahha

8 comments:

Zaidah said...

adelah skit penyakit tu...uwahhhhhhh

GaDis CoMeL said...

hari2 malas. haha.

nur said...

kalau tanda pembawakan budak= malas= baby boy.. petua org tua..
kalau rajin= gegerl
ALL IN ONE

abah_izz said...

kena gie jalan2..habiskan cuti2& MC yang ada...

pastu mesti byk citer yg nak share kan!

p/s: jgn salahkan baby gak!

mama qistina said...

owhhh takmo malas malas ....hupdate je selagi boleh....(suke je pakse orang )...hahaha...diri sendiri lagi malas...

mahira oya said...

mmg maleh giler ni

chugie said...

heheh.. selamat sy masih rajin kui kui kui..

~ain said...

kengkadang kesibukan kerja dan melayan keluarga mmg mmbuat mood blogging ke laut.. tp kalau blogger tegar, kejap je mood tu pulang ke darat semula! heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...