Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 8, 2010

...Korang Dah Dapat Diari 2011???...


haaaaa.. korang dah ade diari untuk tahun depan??? ai dah dapat dah..kikiki untuk pengetahuan semua.. ai nih x pernah beli diari.. kedukut lah tu~muehehe.. sejak keje nih.. setiap tahun kampeni akan bagi diari..jadik~ x payah lah ai belikan~ hahahahaha

dairi yang kami dapat pon bukannye name kampeni punye.. entah kampeni mana entah big bos ai dapat.. banyak plak tu.. cukup lah sorang 1 untuk staff dia.. x kesah lah kan.. janji ade~ senang nak catat bende2 penting..

diari ai kali ni agak special~ gittuh!!! iyerrr~ sebab nye diari tu kawan big bos ai bagi kat dia..tapi dia pass bagi ai dulu.. staff lain belom dapat lagi.. cantekkk~ kecik dan padat jek diari tu.. ai memang x suka diari besar2 gedabak nih.. susah nak bawak kulu kilir~

antara ciri2 diari yang ai suka adalah...

1. mesti kecik molek jek~ x mau besau gedabak..

2. mesti ringan! femalas..muahaha.. senang nak bawak gi sana sini..

3. diari tu mesti ade 'ring' kat tepi dia.. x suka yang jenis bind macam buku rujukan tuh~ kikikiki

4. Kena ade monthly planner.. senang~ tengok page tu jek.. dah tau ape yang jadik dalam masa sebulan..

5. Daily dia plak.. ai lebih suka yang x de date.. maksudnye date kita tulis sendirik..sebabnye.. ai bukan tulis tiap2 hari pon~ tulis bila perlu saja~

haaa.. tu jek lah kot.. yang lain tu.. kalo ade kira bonus lah kan~ kalo x de tak pe~ ai masih jugak menanti diari yang bakal di terima oleh semua staff nih.. kalo berkenan di hati.. ai amik lagi 1..muahahaha.. tamak haloba sungguh!! hope tahun nih ade kelenda lebih jugak!!!

sekian.. citer pasal diari

p/s: korang suka dairi yang macam mana???

p/s: beli ke dapat free cam ai jugak???

15 comments:

Fieza79 said...

selalu nya dpt diari free la..bank kasik...huby sll bwk balek...lama dh la tk beli diari2 ni..hehee

mamaaerish@eb said...

ikot la... sllau dpt jerk.... mls nk bli pn... ahaks

Nadia arRumaisha said...

wahhh kalo saye ni tak tau laaa... kalo beli diari pn bukan tulis...last wat conteng kira2...huhuhu

diana said...

tak pernah pakai diari..
kalau dapt free pun buat conteng2 dan bagi anak main je..
hahah

Zaidah said...

selalu ade diari tapi tak rajin jugak nak menulis...huhuhu

eT said...

hah...dh dpt diari yer...
meh la sini seketol...:p

chugie said...

sama lah.. sy pun x penah beli, dpt dr klien je..

mama qistina said...

yelah ...kompeni kita kecit je...tak berbaloi nak kuarkan diari seme tu...jadi kita akan minta belas ehsan orang lain untuk dapatkan diari free....hhaahaha...

GaDis CoMeL said...

besanya kompeni lain yang bagi. so, cilok la sorang 1. sy pn tak suka yang besar gedabak.

cintatehO said...

huhu rasa mls nk tulis diari..sbb dh bosan karang2 ayt ni...huhu .karang kt tesis je la..hehe

abah_izz said...

selalu dpt dr co.lain gak...

Tiap2 tahun guna yg Petronasnyer jer...yg lain bg kat orang...hi..hii2

Atia Adina said...

diari yang akak dapat tahun lepas pun tak guna lagi....hehehhehe....tahun ni sapa nak bg???silaaa....

HaNTwO said...

hahahah saya suka diari...
rajin tulis untuk1 bulan pertama je pastu hampeh ;p

asma said...

kita tiap2 tahun dapat diary..tp kita x pnah tulis diary tu...haha...selalunya diary kita tu kia jadikan buku notes ataupon buku conteng...huhu...conteng kalendar kat atas meja lagi best..

~ain said...

sedih sket cakap pasal diari ni.. sbb thn lepas company ain salah kira staff..tah apa ke ngok sangat tah..

tetiba ain tak dpaat diari.. sampai hujung tahun.. hukhukhuk.. harap2 thn ni dapat aaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...