Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 17, 2011

...Alhamdulillah~ Selesai Sudah!...


fuh~ akhirnye berakhir jugak ISO audit.. berjalan lancar dan dengan jayanye.. kat ofis x de ape2 isu di keluarkan tapi auditer ada bagi 1 cadangan untuk tingkatkan lagi kami punye procedure.. dan audit kat site ade 2 minor NC atau 2 isu kecik.. kira ok lah kan~

sepanjang audit berjalan.. ai seperti biasa.. sibuk ngan big bos ai tuh~ adeee jek bende yang dia nak ai buat.. nasib lah ISO consultant ai tuh berwibawa dan berjaya mengkaber keje ai dengan jayanye.. hehehehe..

auditer plak bagi ai.. sangat2 baik.. x de lah straight sgt dalam mengaudit.. dia banyak bagi cadangan dari menghentam.. banyak jugak lah cadangan2 yg bagus untuk kami improve kan lagi sistem kami yang ade..

terima kasih kepada u all yang telah wish good luck untuk ai.. dalam sibuk2 kena audit.. ai sempat jugak jeling blog ai dan beberapa blog semalam..kekeke.. bab mengulat memang pakar.. muahahahaa..

okeh lah, n3 pendek dulu untuk pagi ni~ nak siapkan keje yang tergendala masa sibuk siapkan dokumen ISO.. keje rajin2 u ols!!! jangan malas2 macam ai..lalalala

sekian.. n3 pasal ISO audit

p/s: kampeni korang ade ISO x???

8 comments:

- GC - said...

boleh la blogwalk dengan senang hati.hehe

Fieza79 said...

aduhh terus lega sgt kan...yehh jom jalan2 hehee

eT said...

hehe..kalo ada ISO pon me dok belakang2 jek..:p

Kancilbiru said...

boleh tark nafas lega la yer dak...hihihi

noorafzan said...

Alhamdulillah.
lega2..
ekekee~

Zaidah said...

alhamdulillah...mesti legakan...

Erly Ramli a.k.a Zette said...

bestnya dah abis ISO...giliran saya plak minggu depan..wish me luck...nak tanya, sapa nama auditor tu? kot2 sama plak ngan saya punyer..huhu

Lady SharpShouter said...

bagusla, leh hepi hepi blogwalk pasni.yeaaaa.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...