Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 28, 2011

...Tepuk!! Tepuk!! Yeahhh!!...

OOOhhh.. pekerja cemerlang nak buat laporan pagi ini.. muahaha.. awal hari nih u!!! kol 7 dah sampai opis dah.. My hubby keje siang minggu nih.. makanye ai pon jadik pekerja cemerlang untuk minggu nih!!

mata agak ngantuk nih~ tapi malas plak nak tido kat surau.. takut pening kepala plak.. makanye ai pon bukak radio kuat2 dan baca paper...pastu jenjalan kat blog u all..



okeh lah.. citer sket pasal xtvt semalam.. pagi2 ai settlekan keje2 rumah.. paling banyak keje mendobi baju ler.. dh siap jemur semua..masak untuk lunch plak.. dah lama ai tak masak.. semalam mood masak mari.. sepantas kilat suh My hubby gi beli bahan2..


lepas masak kami gi tesco.. carik barang sket.. kebetulan tesco ade wat baby fair.. banyak barang2 baby ngah sale kat tesco.. pada mama2 yang ngah wat persiapan sambut orang baru leh laaa gi survey2 kat tesco.. baby fair tu sampai 2hb march nih saja..


malam tadi gi teman My hubby gi main futsal.. xtvt hujung minggu dia.. ai lepak kat meja sambil baca majalah.. My hubby main bola dalam padang, my anis plak main bola kat luar.. papa dia bawa bola kecik untuk dia.. kecoh lah kat pusat fusal tuh.. dengar suara dia jek.. penat menjerit dia datang mintak air.. haih~ layankan jek laaa..

tu jek laaa xtvt hujung minggu kami.. sekarang nih ai x dapat joint banyak xtvt sgt.. cepat mengah dan sakit urat.. buat keje rumah pon x leh teruk sangat.. nanti x leh jalan.. urat x cukup kalsium.. muehehe..

sekian.. n3 pagi hari..

p/s: ape xtvt hujung minggu korang??

6 comments:

mamalieyna said...

aktiviti kita dok umah jer..berpantang..almaklum en suami takde..hu~

seronoknya weekend kamo..^_^

Fieza79 said...

kelebihan dtg awal opis ni mcm2 keje leh buat...blogwalking lah..update entry la..sama la fieza pn dtg awal..hehe

|| NaFiRaa || said...

mamalieyna...
memang pon kan~ kalo en suami x de.. nak kuar pon x de mood~

|| NaFiRaa || said...

fieza...
tepuk!! tepukkkk!!! utk fieza jugak!! haah kan~ banyak bende boleh buat sebelom memulakan tugas kita.. x de lah kelam kabut sgt..kikiki

mama qistina said...

hari minggu dok umah saje....habiskan masa layan dak kecit tu....

|| NaFiRaa || said...

mama qistina..
itu jek laa masa yang ade utk anak2 kan~ kalo nak harapkan hari keje susah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...