Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 18, 2011

...Minggu ini Daku Jadik Pekerja Cemerlang!!!...

muahahaha... anda percaya pada tajuk di atas??? percayalaaaahhhh~ muahaha.. sebab semua itu benar belaka..

minggu nih My hubby keje siang.. slalunye ai akan naik public transport untuk gi keje.. oleh kerana my hubby kesian tengok bini dia kena menempuh perjalanan yang agak jauh dan mencabar.. makanye My hubby bagi cadangan yang dia akan hantar ai gi keje dulu..sebelom dia masuk keje..

oleh kerana my hubby masuk keje pukol 7.30 pagi.. makanye dia kena hantar ai pi keje seawal 6.30 pagi.. haaaaa... awal x??? opis ai mula pukol 9.00 pagi... pukul 7 ai dah sampai opis.. bangga x??? muahahaha... selalunye muka ai nih akan nampak kat opis..paling awal pon 9.15 pagi.. TAPI minggu nih seawal 7 pagi ai dah tercongok kat opis..kekeke

layak x dapat anugerah pekerja cemerlang??? muahahaha.. inikan~ kalo lah big bos ai nampak ai datang keje seawal 7 pagi.. mau dia PENGSAN!! x caya ai datang keje awal sgt.. slalunye memang sama lewat lah ngan bos datang keje.. tak pon ai lagi lambat..muahahaha..

masuk keje awal sangat pon boring jugak.. sebabnye ngantuk~ nak start buat keje, mood belom marii..alasan!!! semalam ai belasah tido kat surau.. sampai pukul 8.30 pagi.. bila bangun jek kepala fenen2 lalat plak.. so..hari ni ai melepak jek kat depan PC nih sambil merayap kt blog korang.. berfaedah jugak tuh~

okeh laahhh.. stop dulu lah bebelan pepagi hari.. nak sambung gi jenjalan.. tata titi tutuuuu~

sekian...n3 dari pekerja cemerkap!!lalalala

p/s: korang start keje kol bape ek???

22 comments:

Dhiaqiud said...

wah..bangganya..mmg cemerlang n tip-top..teruskan kecemerlangan itu..hehehe

mamalieyna said...

oklah sampai awal pun leh masuk opis, kite ni kalau dtg awai, opis belum bukak, tensen weeeh..tp selalu lepas mamak dl la..hu~

9masuk, 7dh sampai..awal tu..

nur said...

Nafira..
tahniah tahniah..
bangga nih.. eheh..

Jemput ke:ALL IN ONE

eT said...

yer3..pecaya...
moga tiap2 minggu dapat pekerja cemerlang..hehe

ab@h_Izz said...

kena buat sebulan ni...baru dpt elaun kedatangan..

..ehh..cuti la pulak hari ni..hi..hi2

mama qistina said...

bagus bagus...

jangan tido kat surau lagi nanti sedar sedar dah pukul 7 mlm plak hihihihi....

Fieza79 said...

mmh pekerja yg sgt cemerlang..kalau hari2 konfem dpt anugerah..hehee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pukul 7 baru nak gerak pegi htr nuha, 740 paling awal masuk ofiz.gila ah cemerlang masuk kul 7.Pukul 400 boleh laa balik..

mamaaedrean said...

wah tahniah....
bangga3... ;p

eh u keje kat maner sebnornyer nih?... cam dekat jerk kiter?

|| NaFiRaa || said...

Dhiaqiud...
kikiki.. caiyok2!!

|| NaFiRaa || said...

mamalieyna...
setiap staff ade kunci memasing.. x de masalah laa..

|| NaFiRaa || said...

nur..
mekasih..muehehe

|| NaFiRaa || said...

eT...
muahaha.. award sendirik bagi..kikiki

|| NaFiRaa || said...

ab@h_Izz...
x de nye dapat.. sebab tu lah saya selalu datang lambat sebelom nih.. cuba ade hadiah utk yg datang awal..konfem sume datang awal..kikiki

|| NaFiRaa || said...

mama qistina...
hahahaha.. risau jugak takut terbabas~

|| NaFiRaa || said...

fieza..
kalo kat opis nih ade anugerah cam tuh.. baru semangat sket nak datang keje awal kan~

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
haaaaa... sila berbangga ngan adik mu ini..muahahaha

|| NaFiRaa || said...

mamaaedrean...
kikiki...bangga jugak dgn diri sendiri..

keje kat kelana jaya..taman mayang~

Lady SharpShouter said...

uihh, efisien sungguhla pekerja sape ni.awal bebeno, siap leh tidur kat surau.tahniah tahniah.nah piala pekerja cemelang utk akak.huahuahua

|| NaFiRaa || said...

lady SharpShouter..
kekeke.. bertuahkan sape dapat pekerja macam sis nih..muahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

ai start keje tatkala terang2 tanah..kalau ujan ke,atau tanah tak terang2 lagi,maksudnya ai tido la dulu.huakakaka!

|| NaFiRaa || said...

anis...
muaahahahaha.. itu adalah waktu keje yang paling best dalam dunia nih~ ai pon teringin jugak nak keje cam tuh..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...