Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, February 19, 2011

...Ooohhh~ Mentang2lah Hari Ni Hari Sabtu...

SUNYI!!!
Korang semua mesti ngah sedap tido lagi kan~
maklomlah~ hari sabtu hari ni~ orang yang terlebih rajin cam ai jek keje hari nih!!

BOSAN!!!
dah lah pukul 7 ai dah tercongok depan PC nih~ 5 kali refresh Mozilla Firefox baru nampak 1 blog yang update~

MENGANTUK!!
sebab x de bende nak di baca.. nak start buat keje MOOD belom mari..kikiki.. jalan terakhir ai bukak radio On9 kuat2..pastu menyanyi sorang2.. test suara!

LAPAR!!!
sebab pagi tadi bangun lambat.. x sempat nak bekfes kat umah.. mmg slalu lambat pon~ kekeke.. last2 ai turun gi kedai mamak mam nasi lemak + teh tarik kureng manis.. alhamdulillah~ kenyang!!!

sekian.. n3 pagi sabtu

p/s: sape keje hari ni??? tulis " saya seorang yang sgt rajin macam Nafira" muahahahaha

4 comments:

Dhiaqiud said...

dh tgh ari ni..jom jln2..

dbalkis said...

Saya tak keje tapi saya bw.. Slamat bekerja..

eT said...

huhu...bagusnyer pagi2 dah congok depan pc...carik mood eh...

pak long said...

salam...
keja puan jangan tak keja...
banyak masyuk tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...