Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

...Mam Ikan Besar Lagi | Versi Stim...

hai semua.. ngah lunch ka?? ai mam roti ngan milo jek.. tapi pagi tadi dah santap bihun goreng + telur dah.. kekeke.. jadiknye lunch kena amik makanan yg ringan2 sikit ler.. kang x pasal2 naik 2 kilo lagi..kikiki..ohhww esok de check up laaa..

okeh laaa.. sesambil lunch tu.. jom layan gambar kami sekeluarga bahgia menyantap ikan besar.. kali nih versi stim plak.. yum yum yum.. sila lah jamu mata yer...

penaja makan kali ini dan selamanye..muahahaha..My hubby ler~

ooohhh.. anak dara sape lah nih~

tukang request~ ai ler.. muahahaha..

menu yang di request.. siakap stim, telur dadar dan kerabu mangga.. tak pasti kenapa... kerabu mangga menjadi makan wajib oder plak skrg nih.. bukan ai jek yang suka.. My hubby pon sama naik.. bila tetiba dia teringin nak makan kerabu mangga.. ooowwhh.. tetiba kecur air liur.. terbayang2 keenakkan kerabu mangga itu...

zoom sket siakap stim kita.. deko agak x cantekkan~ tapi rasa dia boleh tahan! kalo nak rasa makan ikan.. baik oder stim.. kalo oder 3 rasa.. x rasa sgt isi ikan nye.. sebab di goreng garing~ bila makan ikan masak stim nih.. terasa sgt manis isi ikan tuh.. kena plak ikan yg fresh~

santapan kali ini dekat sahaja ngan rumah ai.. slalunye kalo kami nak makan ikan besar.. kami slalu gi padang jawa.. tapi kali nih kami makan kat food court seksyen 19 jek.. harga dia lagi murah laaa... kiranya kalo setakat nak lepas gian makan ikan... kat sini pon boleh~

kerabu mangga dia pon boleh tahan sedap!!! itu yang buatkan kami selalu datang sini..semata2 nak makan kerabu mangga.. sape yang duduk area shah alam boleh la cuba makanan kat food court nih k~

sekian..n3 ikan stim..

p/s: korang makan ape lunch ni??

10 comments:

cik nani said...

sedapnye..huhu..klw ikan siakap ni teringat kat my babe..rindunye..huhu..

Kancilbiru said...

ha ah..sedapnya lahai...

d_tieah said...

Uik, giler sedap tu..
Huhuhu..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

mama qistina said...

wah ari ni kita stori yang masam masam jek...kikikik..

sedapnya ikan stim tu...setakat ni hanya makan ikan kembung stim tak pernah rasa siakap stim ...mesti lagi bestkan....

HaNTwO said...

Wow memang terbaik dari ladang ni hehehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ai makan ayam goreng kfc, kelatan fried chicklen ;p bukan chicken :p

eT said...

meriahnyer makanan...
teringin plak nengok...
selagi ada selera makan jek..hehe

Dhiaqiud said...

wah..terliur seh..tergoda org pose nih..

- GC - said...

terliur gila tengok kerabu mangga tuuuuuuuuuuuuuu...

wahida said...

saya pun suka ikan siakap masak stim...kalau dpt stim halia best, stim limau pun best, stim asam boi laaaaaagi best!!

x tau nape, x suka mkn kerabu mangga...tapi nnt satu hari akan cuba jugak...

sekarang saya dah terliur tgk ikan stim awak...huwaaa!! hujung minggu ni nak gi carik lah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...