Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 1, 2011

...GWP | Tengok Orang Shooting...


Okeh.. belom habes lagi citer pasal Famili Gathering kat Gambang Water Park..kikiki.. sila layan kan ajer.. sayang lah kan~ amik gambar banyak2 tapi x tempek kat sini..

masa kami ngah layan main air kat GWP tuh.. tetiba nampak cam orang bawak kamera yang besar2 tuh.. ade artis datang ke?? skali betol!!! dorang datang untuk wat pengambaran.. filem ke drama ke.. ai x pasti lah plak.. citer tajuk ape pon ai tak pasti jugak..kekeekke

tapi yang pastinye ai kenal lah artis2 yang datang tuh..kekeke.. nih adik ai dua orang tuh dengan selamba alam jek bergambar ngan wan sharmila..

Zain Saidin eh~ perrghhh.. putih sepput dia nih.. ai asik duk skodeng dia nih dr jauh.. mana lah tau terbias keputihan dan kemancungan hidung dia nih kat anak dlm perut nih kan~ muahahaha.. nak jugak tuh!!!

haaaa... kenai dak directornye~ x clear eh?? jap2~ kasi clearkan sket..

haaaaa... kenal??? kekeke.. muka selambe derk jek~ sebijik cam karekter yg dia bawa dalam citer REMPIT.. ape ke nama karekter dia.. SPARK eh?? mmg cam nak kena sepak..muahahaha..

ngah berlakon~ gambit ngan wan sharmila..banyak kali gak kena wat balik~ ingat senang ke nak berlakon~ baik gi mandi dlm kolam~ lagi best~ eh! ape kena mengena plak~

mesti lenguh jadik tukang pegang mic tuh oookkk~ kalo ai.. 2 3 kali x jadik.. mau ai campak jek mic tuh.. muehehehe..

korang jangan tak tau.. pondok yanh dorang sewa sebelah jek pondok ai.. sebab tuh ai asik skodeng jek.. nak bergambar segan~ ai kan pemalu orangnye~ muahahaha

lepas shoting.. dorang ade sesi bergambar kot.. gambar nih My hubby snap dari jauh jek nih.. dorang kat kolam time nih..

ooohhh..lupa plak ai nak kenalkan pelakon utama dalam citer yang dorang ngah rakam tuh... korang mesti kenal punye!!! artis glemer wooo...

tadaaaaa... kenai??? Ammar Haziq~ okeh!! tipu jek.. ni anak buah ai.. comel macam untie dia kan! kan! muahahaha... sila jangan pengsan k~

sekian.. n3 tgk orang berlakon~

p/s: teringin nak jumpa datuk Siti.. korang???



7 comments:

Zaidah said...

nampak akan keputihan n kegebuan zain tu yerk...mesti kat luar lagi handsome ....moga2 anak nafira macam tukan bila kuar nanti

Sidratul Muntaha said...

aku tingin nak jumpa ZulHuzaimi muleh?!!
dulu la sbb dia kurus time tu
skunk dah gemuk sikitkan?!
muahaha
aku takde minat sape2 la artis melayu
tpi tingin nak jumpa sorang ni
klu dpt la
Anthony Hopkin..
boleh?1
wei..naper tak amik dekat dgn anak si saidin tu.
confirm putih ank ko fira oi!!

Fieza79 said...

aduhh sekali terserempak pelakon tgh shooting..best mak oii...kalau fieza dgn muka tak malu nya dh gi kat zulhuzaimi tu ajak begamba..hikk

aNiS tHe BumbleBee said...

kihihihi! haa..baru tau kan betapa seksanya nak berlakon..sblm ni kita tgk tv rilex je kan..hihihi!

- GC - said...

nak jumpa fasha sandha dan nak try speaking dengan dia sebab tengok dia macam pandai omputih je, asyik no comment. haha.

Kancilbiru said...

nak jumpa tok ti jugak..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah siap jumpa pelakon gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...