Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 25, 2011

...Bila Big Bos Tetiba Hilang!!!...


OOOwwwhhh.. saspen oooppp!! slalu dengar budak kecik hilang kan~ kali nih kita dengan bapak budak plak hilang..kekeke..

bukan hilang kemana sebenarnye~ dia gi outstation x cakap kat sapa2!! boleh?? dah lah tanda tangan dia jek laku.. dia boleh plak gi outstation x cakap awal2..

yang kena soal selidik sape??? aiiiiiiiii jugak!!! memang ler ai nih PA Seksiteri dia~ tapi dia bukan reti nak inform ai kalo nak gi mana2.. kadang2 tu terlebih inform.. nak gi makan kt bawah pon inform ai.. tapi kalo dia x hengat.. nak gi outstation pon dia boleh lupa nak inform ai.. haih~ sabar jek laaaa!!

kecoh kejap pagi nih bila dia x masuk2 opis.. dah ler ade cheque urgent nak kena sign.. dia plak tetiba inform dia gi site visit kt Johor.. ape lagi naik merah le muka akaun exe ai tu~ dah ler urgent!! kekekeke

kalo korang tanya ai~ ai suka kalo dia gi outstation..muahahahaha.. kijam ookk!!! sebab nye.. ai boleh buat keje dengan tenang lagi aman woooo.. kalo big boss ai x de.. macam2 keje ai boleh settle kan~ cuba kalo dia ade.. kejap2 dia mintak air.. kejap2 dia mintak paper Star.. kejap2 dia suh fotostat!! hah!!! mana nak buat keje~ asik kulu kilir jek!!!

so.. oleh kerana hari ni My big boss x de.. ai nak settlekan semua dokumen dia yg dh x di filing hampir setengah tahun dah nih..lama x??? muahaha.. habes buat filing, ai nak settlekan dia punye claim plak.. resit2 dia dh bergulung2 dh kat tepi meja ai nih.. sebelom nih mood x mari nak settlekan claim dia!! hahahaha..

oklah.. nak sambung buat keje sementara mood ngah rajin nih.. sambil2 tuh nak gi jenjalan kt blog korang jap..sempat lagih!!! muahaha.. selamat bekerja rajin2 cam ai~

tata titi tutuuuuuu...

sekian... n3 mood rajin..lalalala..

p/s: korang suka x kalo bos korang pi outstation?


10 comments:

oya said...

suke2..bole keje ngn relax2..

wahida said...

suker giler kalau boss x de...rasa mcm dunia ni ana yg punya!! hahahaha!!

apa susah, tiru je sign dia....hehehe...

mama qistina said...

tak masuk opis terus pun bagus...hihihi...bolehke????

Myra Jay said...

Hehee, bos takder mmg best, leh wat keje dengan tenang kan.. Yg paling best leh ngular..heheee
Tp kalau ada urgent tp bos takde, ha mmg tak suka :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku memang suka kalo boz tadak..skang boz besar sket dari boz aku, pegi umrah..heavennnnnnn

cik nani said...

bagus2..selalunye klw boss xde pekerja curi tulang..tp sis makin buat keje..i like..haha

- GC - said...

tak suka!!! sebab kena cover keja boss..

dbalkis said...

uishh..buleh ka kumpul2 claim sampai gulung2???

Anonymous said...

Kita berhibur jap dengan pantun di bawah, hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

Dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’

Anonymous said...

Kita berhibur jap dengan pantun di bawah, hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

Dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...