Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 18, 2011

...Bila Mama Kena Kursus.. Mereka???...

Bila mama kena gi kursus di hujung minggu.. apekah xtvt mereka berdua??? mentang2 lah mama x dapat ikut.. kaw2 dia belasah enjoy yer..

muka bahagia mereka di kala mama x dapat joint xtvt mereka.. gediks kan!!

lagi aksi gediks dari My anis bucuk!! ke mana kah mereka???

oooohhhh.. pi main bowling kat ole-ole u~ saje2 jek ai kena tinggal kan~ rugi2!!!

rupernye My hubby ade bowling tournament kat Ole-Ole.. semua department joint kot.. tengok My anis! jadik penyokong kuat papa dia tuh.. baju pon sama kaler ngan papa dia.. nama anak papa kan~ mama x de tak pe~ janji papa dia ade~

pembantu papa atau pengacau papa nih??? ke tukang lap bola???

My hubby ngah tunjuk bakat main bowling~ bape kali terjun longkang bang~ muahahaha..larikkkkksss..

lepas meng'kalah'kan diri di pusat bowling dorang gi berdating kat Ole-Ole tu haaa.. jom kita tengok dorang buat ape lepas kalah bowling~

masuk pusat game u!!

game lumba kete.. elehhhh..cam pandai jek main game tuh.. kaki sampai ke x pijak pedal minyak~

menan wajib naik kalo jumpe.. sebab tu kena slalu standby syiling.. kalo x~ tak pasal berkampung kat menan nih.. dia x mo turun..

paling x tahan..meka gi karaoke u!!! ai sendirik pon x pernah test suara kat dalam karaoke box nih.. meka leh gi test suara 2 orang jek... ini tidak adil!!!!!

dah penat karok.. minum air masam plus2!! kata my anis.. air masam tuh lah yang dia sukeeee sgt tu~

amacam?? sonok kan !! xtvt meka tanpa ai di sisi.. memang x aci dorang nih~ saje jek amik peluang bila ai x de.. cuba kalo ai ade.. memang x dapat lah nak main game2 yg x berfaedah tuh~ kiikiki..

sekian..n3 org kena tinggal..

p/s: orang peknen boleh main bowling x???

14 comments:

wahida said...

mmg kesian kan kalau kita kena tinggal? saya pun pernah mcm tu, kalau time kursus ke apa ke, time tu lah daddy budak2 ni ajak gi makan piza la, mekdi la, jln2 tgk air pancut la...mencik!!
pastu dok tunjuk gambar je..huwaaa!!

kalau saya, saya x berani main bowling time pregnant..tapi ada org selamber jek..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kesiannya kat mama kena tinggal..kursus apa raa pegi?

mama qistina said...

hihihi...jeles la tu kena tinggal ...serasilah meke dua tu ...anak ngan pak...

owang peknen mana leh main boling ...kan bola tu berat ...nanti sakit badan plak..

|| NaFiRaa || said...

wahida..
memang cam tuh kan~ kalo kita x de~ ade jek xtvt best dorang.. pastu balik2 jek tunjuk gambar meka. geram jek!!

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
hari tu kena paksa pergi kursus CIDB.. sebabnye skrg nih kalo nak renew lesen ngan CIDB kena ade point yg cukup baru leh renew.. habes semua orang yg ade di paksa pergi kursus..sabtu ahad plak tuh~

|| NaFiRaa || said...

mama qistina..
meka tuh mmg slalu jek berkepit bersama.. my anis tuh kalo x de mama x pe..jangan x de papa dia..

x boleh eh~ teringin jugak nak main..tapi x yakin plak boleh main ke x~

eT said...

lorr..p main bowling rupenyer...bahgia jek mereka..keskes

|| NaFiRaa || said...

eT..
haah~ x aci sungguh~ dia tinggal mamanye nih~

aNiS tHe BumbleBee said...

hihihi!bukan main dia ehh...

mamalieyna said...

ADUHAI..KENA TINGGAI..SEDANG MEREKA SEDANG SERONOK BERJIMBA2..HUHU..SYOK SI ANIS JOIN TEAM MAIN BOWLING N BERKAROK YE..^_^

NTAH, ORG PEKNEN LEH MAIN KE BOLING, TAK SESUAI KOT..HU~

pak long said...

salam...
kalau selalu bawak gi tempat main boling.mau jadi macam shalin...

|| NaFiRaa || said...

Anis..
kan~ nampak sgt dorang belasah enjoy kaw2!!!

|| NaFiRaa || said...

mamalieyna...
nasib badan.. dah lah kena gi kursus.. kena tinggal plak tuh~

ramai jugak yg cakap x sesuai~

|| NaFiRaa || said...

pak long...
aminnnn... siapa tau suatu hari nanti kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...