Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 7, 2011

...P.E.N.A.T | Highway Jam!...

letihnye hari nih~ nih gara2 kena jam kat highway semalam.. gerak dari kampung pukul 12 lebih.. sampai shah alam pukul 9 malam.. rasa nak tercabut jek bontot asik duduk jek dalam kete sepanjang hari..

masa ngah2 jam kat highway karak.. tetiba rasa nak terkucil.. my hubby kata nanti berenti kat hentian bentong.. sampai2 kat hentian..memang sesak!! nak parking pon x boleh... bila dah dapat parking kete.. skali tengok orang berbaris nak masuk toilet punye lah ramai.. panjang giler barisannye.. sadis sungguh!!!

nak tak nak kena jugak beratur panjang..kang ade plak makhluk tuhan yg terkencing atas kete.. sambil2 tungguh ai tunggu turn masuk toilet..my hubby sejukkan enjin kete.. hampir 1 jam jugak ai bertapa kat situ..semata2 nak kencing jer~ haih~

hari nih terasa badan sgt penat dan mata terasa sgt mengantuk~ mood nak keje pon x de~
penatnyeeeeee~

sekian..n3 penat!

p/s: korang kena jam x semalam???

7 comments:

mama qistina said...

emmm memang penat kalau taim jem jem cam tu...penah kene bila nak beratur nak kencing hadoiiii...cam nak nangis dibuatnya...

eT said...

me gerak dari jengka kol 11am...sampai shah alam kol 4...tu pon siap leh singgah kL lg..hehe

Fieza79 said...

mmg penat kan...rata2 kwn2 kita dok merungut terpaksa menempuh jem kat highway..seb baek fieza terselamat dari tu suma..hehee

wahida said...

ni lah masalah hiway kat malaysia kan...bayar mahal tapi jem nye...ya amat...huhu....

p/s: jeles okeh tgk awak gi gambang waterpark, dpt jumpa retis lagik...mencik!!

- GC - said...

hihi. mujur sy tak balik kg, kalo tak, tersangkut skli dlm jammed!! ;p

Kancilbiru said...

ramai betul ngadu jem..sib baik ai tak blk kampung..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama lah kita..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...