Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 19, 2011

...Hadiah Birthday My Anis...

11.03.2011 lepas genap umur My anis 4 Tahun.. kejap jek rasa.. dah 4 tahun dah anak dara ai nih.. dah nak jadik kakak dah pon.. dan dah pandai tolong mama buat keje rumah sikit2.. boleh di harap dah anak mama nih.. paling gojes skali kepetahan mulut dia... tak terlayan u!! macam2 soklan~ kadang2 penat nak menjawab soklan2 dia..haih~ sabar jek laaa...

masa hari birthday dia mama n papa keje.. so x de celebrate sangat.. kecik2 jek laaa.. petang birthday dia hari tu.. acik ida dia call cakap nak datang umah lepas keje.. dalam pukul 6 lebih acik ida dia sampai.. rupernye nak hantar hadiah kat My anis.. huhuhuhu..mama dia pon x beli lagi..kikiki.. tunggu gaji.. muehehehe

bila tengok hadiah acik ida dia bagi.. senyum sampai ke telinga haaa... jom tengok hadian ape My Anis dapat dari Acik Ida dia...

1 set patung Barbie.. tengok My anis tuh.. senyum sampai telinga.. dia memang dh lama mintak belikan set patung barbie nih.. sebab anak Acik Ida dia pon ade jugak patung nih.. slalu berebut masa main.. ai ade belikan yang pasar malam punye barbie.. sekor jek barbie nye.. x de laaa baju2 bagai.. skali!! My anis gi cabut kaki tangan barbie tuh~ hangin lah papa dia~ papa dia kata x nak dah belikan menan untuk dia.. muehehehe

skali Acik Ida dia belikan~ tu yang senyum sampai ke telinga tuh.. hadiah dari mama n papa tunggu gaji lah yer~ hehehehe

kek feberet My Anis.. makan kek x banyak mana.. dia nak kan patung kat atas kek tuh.. boleh~ layankan ajer lah~

Birthday girl ngah layan kek~

papa yang sentiasa menjadi sponser.. hekhekhekhek..

Bang~ ujung bulan nanti lagi 1 birthday party ek! sila lah bersiap sedia..lalalalala

sekian.. n3 tunjuk hadiah My anis..

P/S: My anis ngan Ai lahir bulan sama.. kikiki..




4 comments:

Myra Jay said...

Syioknyer Adik Anis dpt patung Barbie:) Kek pun cantik:)

Lady SharpShouter said...

bestnya dpt barbie.leh akak pinjam rak anis? hehe.mak dia yg pegnen ni tak tumpang belasah kek sama ke?haha

dah lama tak jengah akak kan? bkn ape. ssh sgt nk masuk blog akak b4 nih, ade virusla.nih pun mujur tetiba antivirus tak block.kira mst blog akak dah ok kan? :)

mama qistina said...

selamat ari jadi anis ye...moga jadi anak yang baik dan solehah...amin..

Zura said...

heppy bday anis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...