Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 8, 2011

...Nasib Baik Tak Kena Tarik...

Muahahaha.. Gelak!! gelak!!! hahahaha.. semalam macam2 hal rasanye jadik kat ai ni.. sabtu hari tu ai MC.. sebab badan rasa x larat sangat..




Datang2 jek semalam.. banyak keje dah di lambakkan kat meja ai nih.. ai pon buat lah pelan2.. sambil2 buat keje.. tepon bunyik.. ai pon angkat.. skali dapat panggilan dari bank..



Skali!!! installment kenderaan kampeni sudah 2 bulan x bayar u!!!! bukan sebijik dua.. 5 bijik kete u!!! hahahaha.. abes lah~ kalo kena tarik kete2 tu semua.. dah lah sume bos2 yang pakai kete kampeni tu.. bukan x de duit nak bayar.. tapi ai LUPA nak arrangekan payment2 tuh semua..hahahahaha..



cuak jugak memula tuh.. kang big bos balik opis mengamuk.. habeslah daku.. manalah tau kan.. tetiba big bos kena balik naik teksi sebab kete kena tarik.. lagi haru kalo dia balik naik LRT.. mau kena letop ai..

sepantas kilat ai arrangekan payment.. kabor kat bos kecik jek pasal ai lupa buat payment kete2 tuh semua.. muahahaha... takut kau~ terpikir jugak.. cam ner boleh lupa nak buat payment kete2 tuh semua.. tapi payment untuk rental dah bayar!!

jadik.. untuk sedapkan hati sendirik.. ai buat 1 ayat..

"len kali bagi lah ai kete kampeni sebijik..barulah x lupa nak buat payment oppkkss~"

muahahahhahaha... boleh??? rasuah ke gittu~

akibat dari keLUPAan itu.. ai x cukup kaki tangan haaa.. turun lunch pon lambat.. sebab kena siapkan jugak payment tuh.. nasib laaa dah settle.. harap2 lepas nih jangan lah lupa sampai 2 bulan.. takut u!!!

sekian.. n3 kelam kelibut

p/s: Korang pernah x lupa kerja yang penting??? cuak x???

11 comments:

Kancilbiru said...

hahaha nasib baik..kalau tak bos tgh naik keta tetiba ada abang hensem pakai jaket kulit datang...:P

HaNTwO said...

hahaha seb bek tak kena tarik...kalo tak konfem bos jadi kingkong :P

wahida said...

ala, apa salah nya bagi big bos tu naik bas lak sekali sekala...ekekekek...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kereta apa pulak diorang pakai skang ni..sampai 5 kereta tak ingat..tak buat list to do ker kakkk..

Dhiaqiud said...

hahaha..nasib baik...tp best kan kalo dpt kete kampeni sbijik..

Zaidah said...

nasib baik boss tak naik keta sorong atau jalan kaki...lagi haru karang....

- GC - said...

2 bulan lupa? ishhhh3x. kalo keta sndirik, lagi haruuuuu

cik nani said...

agak2 boss2 sis tu reti x naik LRT..hahaha~

Fieza79 said...

tu dia bizi sgt smpai kan payment kete kompeni pun leh lupa..aduhh...seb baek boss tu ok kan...

Anonymous said...

meh sini ai antar bos...mau pigi mana...hhihihi...kat sini bos yang slalu ingatkan...manjakan ai...yeaaah..

mama qistina said...

zura anonymos tu saya ....tetiba plak terus submit komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...