Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 1, 2011

...SAMAN POLIS | Ape Cer Ek???...

haaaa... kecoh jer pasal bayar saman trafik tu kan~ kiranye semalam lah berakhir tempoh diskaun untuk saman trafik kan??? ke di sambung lagi?? ye laaa.. sistem PDRM asik down jek 2 3 hari sebelom nih..

tadi ade terbaca kat blog..cakap di sambung lagi tempoh diskaun tuh... tapi tadi ai dengar radio on9.. cakap tempoh diskaun tuh x akan dilanjutkan sebab kerajaan dah bagi masa 6 bulan untuk selesai kan saman yang tertunggak tuh~

tapi... seperti biasa.. rakyat malaysia suka kan cabaran... buat keje last minit..muehehe.. sama jugak lah ngan big boss ai.. masa dh ciput2 baru nak suh org gi bayar saman.. memang x dapat lah kan~ dah lah saman dia banyak.. kalo dapat diskaun tuh x de lah terasa sgt nak membayarnye.. takpe~ banyak duit x kesah oks!! bayar saja!!! baik bg ai..muehehee..

hari nih ai mengantuk tahap gaban!!! mungkin sebab ai bekfes awal hari nih.. selalunye pukul 8.30 pagi ai turun gi bekfes kat kedai mamak.. tapi hari nih My hubby suh bungkus siap2 sebab kes badan naik angin semalam.. huhuhu.. sampai ke malam badan naik angin.. lepas hubby urut baru ok sket.. huhuhu

ooohhh.. lari tajuk sudah~ ape cer ek??? di lanjutkan ke tempoh diskaun tuh??? atau tidak di lanjutkan?? kongsi sket!!

sekian.. n3 Bayar Saman..

11 comments:

mama qistina said...

saman dah boleh buat buku bayarnya tak lagi ni...matik kalau roadblok ...kuikuikui...

Fieza79 said...

mintak2 dilanjut kan sbb ada lg yg tak bayar saman tu..termasuk aii...heheee

pak long said...

salam...
gaji bulan ni abih bayor saman jer...sayies haku

wahida said...

x tau la lanjut ke x..
sbb kami x de saman...sbb kami pemandu berhemah!! kahkahakahkah!!

mamalieyna said...

taktau sbb takdo saman..hee..

- GC - said...

rugi ritu pergi byr saman awal2 before kerajaan bg diskaun.. huhu

oya said...

ada condition nya utk lanjut n x..

eT said...

dia nk soh org bayar saman jek tuh...
diskaun tu saje gimik..:p

HaNTwO said...

saya antara golongan yang sukakan cabaran tu heheheh...nak sampai sawan saya beratur heheh..

Zaidah said...

MCM SAYANGKAN DUIT BANYAK2 KENA BAYAR SAMAM...KETA KITA PUN ADE 3 SAMAN...HUHUHU

Zura said...

sapa xbyr dh kena blacklistkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...