Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 4, 2011

...Mood Kelaut...

huhuhu.. Mood nak blogging ke laut sudah.. rasanye sebab badan x bape nak sihat.. 2 3 hari nih badan penat sgt~ Letih!! sampai 1 tahap ai gi tido kat surau.. mata nih asik nak tertutup jek..

korang rasa ade ke makanan yang sesuai utk ibu2 mengandung makan bagi tambahkan tenaga.. ade ke?? kalo ade silalah kongsi yer..

balik keje mesti ai melepek jek.. masak memang dh lama x masak.. harapkan hujung minggu jek laa.. nasib lah My hubby tu paham keadaan bini dia nih..

kalo esok badan x ok lagi.. ai MC jek laaa.. datang keje pon x de gaya cam org nak keje buat ape kan~ baik rehat jek kat umah...

sekian..n3 org penat~

5 comments:

mama qistina said...

sabar ...mungkin sebab baby makin membesar tu yang terasa penat...kalau terlalu penat elok rehatkan diri ...
semoga sihat selalu

- GC - said...

bila due nih?

wahida said...

try minum susu...

awak sabar ye...

Zaidah said...

klu dah nak cukup bulan memang macam tu...penat aje...rehat mesi cukup...

cik nani said...

pengorbanan ibu mengandung...huhu..oleh itu,kita perlu hargai ibu kita...ngeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...