Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 7, 2011

...Terima Kasih Daun Keladi, Lepas Nie Boleh Kasi Lagi...



walaweh!!! dah petang!!! bz sungguh hari nih.. x sempat langsung nak update pape kat blog kesayangan hamba nih..muehehe..

walaupon hari nih agak sibuk.. tapi permulaan hari ini sangat mengembirakan.. lalala.. sonok sgt.. senyum sampai telinga rasanya..

setelah sekian lama dia menjauhkan diri dari blog ini.. akhirnye..hari ini dia kembali menyerikan blog ai ini.. walaupon hanya seketul jek.. tapi dia tetap bikin hati ai berbunga2 riang..

terima kasih daun keladi buat nuffnang dan Malaysia Airline sebab sudi menyerikan lagi blog ai nih~ I love u soooo strong lah!!!

sekian.. n3 berbunga riang..

8 comments:

Zura said...

samalah kite..dapat satu je BE...tp rase heppy...

Lady SharpShouter said...

wohoo best.congratzs akak

eT said...

hehe..best la tuh...
me ari tu seminggu jek dia bg can...

wahida said...

aku jugak la yg x pernah dpt BE...huwaaaaa!!!

- GC - said...

eh, akak dapat? sy jugak yg tak dapat. hampeh je nuffnang. hahaa

mamalieyna said...

ada eh..tahniah..belum cek minggu ni..nk cek la..hehe..

mama qistina said...

tahniah ye...entah bila nak merasa be ke me ..tak dapat dapat lagi ni...

Dhiaqiud said...

jelesnyer..cik ya x dpt2 pun lg BE :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...