Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, February 24, 2013

...Promosi Iklan @ Nafira...

Sticky Mode N3!!
N3 terbaru di n3 seterusnya..


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam MaulidurRasul buat semua..


Alhamdulillah.. Setelah lama menceburi dunia blogging nih, macam2 ilmu dapat, kawan pon makin ramai.. memang meriah dunia blogging nih..
paling tak percaya, dah berapa kali dapat email mintak nak letak iklan biz kat blog.
setelah di pikir panjang baik buruk nye.. Akhirnye, ai bersedia untuk buka tapak iklan di blog. 

|| IKLAN @ NAFIRA ||
Hanya Rm3 sebulan! Murahkan~ 

TAPI! Tapi! Tapiiii!!!
Sempena Promosi pembukaan tapak iklan ini.. ai bagi harga promosi!

Sewa Tapak 1 bulan (RM3) FREE 1 bulan!!!

promosi ini berakhir pada 24.02.2013!! Jangan Lepaskan peluang keEMASan ini..

sewaan tapak iklan ini tidak terhad kepada blog bisnes sahaja.. blog2 santai pon boleh sewa & letak banner iklan jugak yer.. 

Berminat??? Jangan Malu2 nak email k~

azuranafira@gmail.com
subject : iklan

Sekian.. Pembukaan Tapak iklan..




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

inazamri said...

copppppppp akak nakkkk!!!!murah sgt sewanye tu.

azi said...

Murahnya sewaaaa....:)

eB said...

Terbaekkkk. EB skg walopn x der benda nl.iklankn. he3

Nens Collection said...

ade diskaun x adik beradik..hahaha
x th nk iklan gape..hehe

Cho Zila said...

kelas ko jah... ada orang nak letakkan iklan...

::NureeN:: said...

wah.. murahnyerr....

Salina@IbuAqil said...

Alololololo!!
Dah lama x menjengah kat sini..
Kwn ku sorng ni dah melangkah maju setapat lg dlm dunia alamaya ni.. ;D
Moga sukses yer dear.. ;)

LYAfrina said...

semoga sukses ye zura

Huda said...

nak!nak! emel kat huda boleh? husnalilshop@yahoo.com atau wassap 0122479113.

LiYa HaNiF :: said...

hamboi murah keh... ^_~ nak iklan juga tapi nak iklan pe hehe..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Sidratul Muntaha said...

mah..
kasi no akaun
nnti aku nk letak iklan disini

wahida said...

wah...makin maju sekarang ni...Alhamdulillah...

murah tu rm3 sebulan..

Zura Zue said...

waaaah...:)

emieysandra said...

Sy berminat, nk letak biz on9 : bella dama shop

Nti email dtails kt emieysandara@gmail.com :-)

Myra Jay said...

Wahhh maju Zura sekarang ye, dah siap ada tapak iklan..

Tahniah dear :D

~aYu~ said...

wah... dah menceburkan diri ke dunia iklan lak.. hehe..

zarena heeney said...

wah buat business sekali tu

ashadin said...

nak nak...

chugie said...

Bagus ni.. Sbb dh ramai yg buat kn. Fb page pun ada yg buat mcm ni..

nea lopah said...

salam... tahniah yer. bole bt income dh ni.

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Wahhh.. makin maju setapak! Zura rajin mmg patut dah dpt hasil dr berblogging ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...