Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 8, 2013

...Limau & Hamper Special Untuk Chinese New Year....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat yang penuh berkat..

okeh lah, dah dekat2 nak sambut CNY nih.. meh lah kita pakat2 citer pasal CNY.. kasi meriah sket.. kata 1 Malaysia kan! 
Kampeni ai nih boleh kata ramai cina dari melayu.. so, meriah sket lah kalo nak sambut CNY.. dapat banyak limau, hamper, angpau tengok nasib.. kalo nasib baik mmg masyuk lah.. kalo x.. nan ado~ hehehehe..


Sebahagian Hamper CNY.. hari ini bakal di buka..
tahun nih bunyi2 cam x de dinner untuk CNY.. bos kedekut!muahaha.. tapi kalo ade ai tak mau joint dinner tahun nih.. sebab My big bos yang pilih restoran tahun nih.. sebelom2 nih dia akan mintak ai yang pilih.. pastu boleh plak dia pilih yang restoran yang 'no pork serve'  mati ai tak mo!! geram! majuk!

Limau wajib dapat lah setiap tahun..
kalo x de orang bagi pon, big boss memang akan beli untuk staff n untuk bagi2 kat main con.. tahun nih My big boss beli limau mahal woh! siap ade paper beg bagai.. mimpi ape ntah.. selalunye dia beli dalam kotak biasa cam limau kat hamper tuh~

Special lagi.. siap duk dalam kotak haaa..
pastu alas ngan kain kuning lagi.. tak tahu lah bape harga limau nih..
lantak ler, bukan duit ai keluar pon khennnnn~..

so, tahun nih ai hanya makan limau besar2 nih jer.. limau dalam kotak biasa mmg ai x usik.. velagak kau kan!

paper beg dah selamat dah ai kebas! 2 lagi.. 
ai nih pengumpul tegar paper beg tau~ sejak dari zaman muda remaja lagi.. skrg pon muda jugak, jiwa muda~ahaks..

ohhh.. citer pasal paper beg, tingat kisah semalam..

nasihat untuk diri sendirik!
sila jangan gelojoh sangat~

sekian.. citer Raya cina..

p/s: cam ner CNY korang? meriah??

p/s: hari ini last day keje.. petang ini ai dah bertolak balik ke Terangganu.. selamat bercuti buat semua.. hati-hati di jalan raya k~ moga perjalanan kita semua di lindungi oleh NYA..amin~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Huda said...

bestnye mkn limau..vit c tu :)

Huda said...

bestnye mkn limau..vit c tu :)

TeacherAzimah said...

Err...if i'm not mistaken...klu babi tak kira kering or basah tetap kena samak kan? Tp klu berlapik...ada plastik tu so takde apa lar kan :-)

SYANI said...

Kat opis aku tak meriah sangat sebab tak ramai supplier cina..Limau pun sorang supplier je yang bagi..

Nens Collection said...

aku th ni limau 3 kotok dpt..angpau se jek..hehe

geram tgk hamper2 deorng kan..mewahhh gilerr..merah2 plak tu..

psssttt..hok mana halal dimakan wt balik umah etek ek..coklat ade..keke

::NureeN:: said...

adusss.. dia ingat x der org melayu ke kat c2...
alahaiiii

maszmadi said...

ameen.....

ha, gelojoh sangat kan, kalu x, dapat lah baca entry kak ra "cara2 samak tangan bila terkena tuuut"... hehe

Zura Zue said...

ktorg ramai supplier cina makanya byklah limau masuk ke opis nie..

* nti bg alamat kat fb zue tahir... :)

Ardini Humaira said...

bestnye limau banyak.. dni dapat 10biji je drp digi dua hari lepas hehe

oya said...

mmg akan confirmlah dpt limau CNY ni kan

Papa Mifz said...

special tgk limau tuh...sure mahal sikit harganya dari limau yg biasa2 tuh kan...

Aine Ainun said...

wah...byknya hamper...

selmat bercuti...
balik Kg x?
=)

azi said...

Zura..
seronoknya dapat banyak hamper dan limau...akak ni tumpang tengok ajalah...:)

p/s Selamat bercuti. Berhati-hati pandu kereta ya..semoga selamat sepanjang perjalanan ke kampung.

mamalieyna said...

Mmg kaya limau la..tp limau ni bwk pnyakit.,baru mkn 3,4 biji, dh sakit tekak..,huu..

Happy holiday, moga selamat dlm pjalanan :-)

izan mama mia said...

slmt bercuti

LYAfrina said...

huhu..banyak dapat... kat ofis pon byk supplier cina bg limau..
.
huhu..lps ni kna berhati-hati la..tkut dpt mde y tak patut.

ct rahani said...

puas makan limau klu CNY nih kan zura.. best tuh dpt yg dlm kotak special.. boss sy beli yg dlm kotak biasa2 tu je utk staff2 dia.. huhu..

zarena heeney said...

jemput singgah ke blog ena yg baru yea :)

Myra Jay said...

Limau dalam kotak macam tu biasanya sedap..


-Dry Pork diorang bg hadiah ek? Memang bahaya, kena lebih berhati-hati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...