Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 27, 2013

...Lagi! Koleksi Delisha Dalam Bekas...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Rabu..

Haini batuk ade baik sikit dari semalam.. Terima Kasih Pada yang mendoakan kesembuhan..Terima Kasih kepada yang memberi tips.. Terima kasih Daddy Ziyyad atas tips yang di berikan.. malam tadi dah try.. ade kurang sket.. Terima Kasih Semua..

okeh.. berbalik kepada tajuk.. 
Alahaiiiii.. Anak dara kecik ku sorang nih.. dari kecik sampai sekarang.. suka sangat masuk lam bekas.. walaupon hakikatnye bekas yang dia masuk tu.. tak muat pon nak parking dia punye bontot.. muehehehe..

Jom lah layan gambar2 anak dara kecik ai duk lam bekas..
menurun perangai sape ntah! 

Edisi dalam bekas~

bekas itu.. bekas nih dapat masa ai beli tudung..

berusaha sedaya upaya nak masukkan diri dalam bekas tu..

okeh.. BERJAYA!! dapat parking bontot!

Edisi dalam bakul..

memulakan operasi..

erkkk.. mama tengokkkk.. buat muka tak bersalahhh.

alaaaa... mama nih~ boleh lah ek!

okeh.. BERJAYA parking bontot~
muka bangga jer~

okeh.. Peace sket..
layankan ajer lah Peace yang x siap tuh!

haaaa... kan! ai pon tak tahu nape lah Delisha nih suka benor duk lam bekas kecik2 gittu.. dia akan berusaha jugak sampai dia boleh parking bontot dia.. silap2 haribulan, dengan dia2 telentang~ pastu melalak sebab x puas ati..
aduhaiiii.. anak~ macam2 ragam ade.. suka buat mama gelak berguling2..

Nak tengok Koleksi Delisha dalam bekas lagi? Klik SINI.
macam2 bekas dah dia dah masuk~ yang mana sempat snap semua ai tempek kat blog.
untuk kenangan Delisha bila dia besar nanti..muehehe

sekian.. citer dalam bekas!

P/S: anak korang ade hobi pelik cam nih?


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Mummy Chubby said...

comel la lawak delisha...cute je..senyum sorang2 kat opis ni tgk karenah dia...good girl!

SYANI said...

Minat sungguh Delisha dengan bekas2 ni ek.. Kecik besar semua dia nak masuk..

ct cheery said...

haha..nakal toi delisha yeh..hehe

Huda said...

hehehehe..suka dia masuk dlm bekas tu ye :)

Cho Zila said...

hebatnyer ... camner dia boleh terfikir nak msk dalamtu..

Atia Adina said...

lawak sungguh lah bdk ni

mamalieyna said...

Haha..lawak lah..comel :-)

eynda said...

Adehhhh...bekas yg pertama tu takleh tahan tengok :-D

MRS. K said...

kite pon batuk jugak! dah seminggu.. huhu.. dah 3 hari makan madu perah limau.. ada la kurang sikit

izan mama mia said...

hiihhi..mcm2 karenah anak buat kita tersenyum lebar..huhuu..

zarena heeney said...

lawak jea
gelagat anak2 buat kita senyum kan

GreenJade said...

keh keh keh mmg gigih le dak tecit ni..berjaya gak parking montot gebus tu walopon separuh parking hahaha

anak saye kecit beno..br pndai meniarap n menjerit2 ntah apa biji butir..hihihi

ct rahani said...

adeh la delisha.. macam2 akal yer.. sok beso mesti delisha tergelak sendiri tgk hobi dia yg satu nih.. auntie pun dh tersengih nih tau.. ;)

nea lopah said...

Adoi hai anak..sesak nafas makcik tengok. hehee

εïзmummyHazaεïз said...

Delisha boleh geng dgn abg tomato kat sini... Hehehe

محمد رازيق said...

comy delisha. muat dia nak duk bakul. hehe

eT said...

haha..kelakar..terkekek ai gelak...pasni amik periuk mak plak masuk..:p

Sidratul Muntaha said...

ahhaha!
agak2 ko letak dlm mesin basuh ko yg baru tu
dia redho tak!?
ahahahha

Aine Ainun said...

Alhai...coemy je..
Itu tandanya dia ktreatif...=))

yg pastinya...keletah anak2 menghiburkan kita kan...=))

Zura Zue said...

budak2 mmg suke masukkan diri dlm bekas...

Cinta Misteri said...

comel jerrrr...delisha, kat umah aunty, kucing yg suka duk dlm bekas. ni kalau main ngan kucing aunty, mesti berebut ekas, tengok siapa yg dpt masuk dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...