Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 19, 2013

...Jawapan Teka Teki & Pemenangnya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 

Okeh.. Setelah dengan gigihnye ai key in semua tekaan korang kat microsoft excel, akhirnye, dapat jugak keputusan siapa peneka paling hampir dengan nilai sebenar chq nuffnang itu.. So, tiada peneka paling tepat dalam teka teki ini..muehehe

Sebelom tuh kita tengok dulu nilai sebenar chq nuffnang itu.

RM 718.71

okeh.. kita tengok senarai peneka yang ai dah key in kat microsoft excel nih.. harap2 x de lah silap key in. dah banyak kali cek dah nih.. hehehe

yang kaler pepel tuh nilai sebenar chq k~

hehehehehe.. setelah di sort oleh Microsoft Excel..
ini lah hasilnye.. di susun rapi ikut susunan menaik~

dan peneka paling hampir adalahhhhh...

Kak Azi..
tahniah kak~

sila email kan Nama penuh, Alamat dan No telefon akak ke: 
azuranafira@gmail.com

Terima Kasih kepada semua yang sudi joint teka teki nih.. kepada yang tak berjaya kali nih jangan sedih k~ In Shaa Allah, Bakal Ade lagi penghargaan buat kawan2 di Nafira blog.
Sayang korang sangat2!!

sekian.. N3 umum peneka paling hampir.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Myra Jay said...

Tahniah kak Azi..
wahhh terhampir sekali, pandai meneka :D

BTW, tahniah Zura.. Banyak tu :D

Kancilbiru said...

wahh tahniah...kelas kak Azi, dapat penyu tu... hehehe...

Nens Collection said...

tahniah2!..hehe

izan mama mia said...

tahniah
wah banyaknyer nilai tuu,,,

Atia Adina said...

wow ra...banyak nyer dapat....feewit

ct cheery said...

aloh...xbetoi teka..
tahniah to azi..selamat maju jaya..

azi said...

Nafira...
akak yang terhampir ye...he..he..tak sangka akak...terima kasih ye..:)

Zura Zue said...

tahniah...bape lama punye kumpul tue...

mamalieyna said...

Tahniahh..waaah masyuk sungguh mr nuff :-)..tahniah

eB said...

im back.... rindu x? he3....
tahniah peneka hebat tuh :)

Huda said...

banyaknye :) zura meh belanja meh :)

TeacherAzimah said...

zura...banyak gila rezeki dr nuffnang! eh share ler sket tips2 camne leh dpt byk tu hehehe

Sally Yatiey said...

Tahniah! ;D

ashadin said...

tahniah kpd pemenang yg berjaya meneka.. tahniah juga pd zura sbb dpt earning dari Nuffnang.. hebat!

alaaa sha tak sempat nak masuk contest teka u tu dear huhu

Cho Zila said...

betoiler banyaknyer cek yerk.. tahniah azi..

eT said...

terlajak plak nama ai tu..selang 1..keke..tahniah yg menang...

eT said...

terlajak plak nama ai tu..selang 1..keke..tahniah yg menang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...