Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 6, 2013

...WW | Angpaw CNY...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Selamat petang~

yang pertama!
terima kasih pada yang memberi~
hehehehe

sekian.. angpau

p/s: korang dah dapat??

p/s: ini bukan dr my big boss, ini dr supplier~

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Atia Adina said...

tunjuk lah skali isi angpau tu...

Nafira usof said...

Kak ad..
alaaa.. bukan kaler kelabu pon~ hahahaha

Nens Collection said...

aku setiap tahun se je angpaw..supplier ramai sgt cina..tp hoktu sorang je hok baik hati..raya cina ke raya kita ke..die la hok bg angpaw..hehe..

angpaw cina comel kan..merahh

MRS. K said...

hamboi.... syiok la depa soping duit angpow..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa... manyak ong woo..
dh lapat anpow woo..

azi said...

Seronoknya dapat angpau...akak tak pernah dapat sejak dah tua ni...he..he..

maszmadi said...

WAH!!! BESTNYER..... NAK JUGAK.....

Cho Zila said...

alamak bestnyer... akak susah nak dapat...

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki..
klo dr big boss lg best ork..

Papa Mifz said...

alhamdulillah...rezeki...nanti big boss bagi lagi besar tuh isinya...;)

mamalieyna said...

bestkan...eina dpt semalam, dr big bos ..^_^

mamalieyna said...

bestkan...eina dpt semalam, dr big bos ..^_^

izan mama mia said...

angpow belum dapat..limau adalaa

::NureeN:: said...

bos nureen pon cina jugak tp x tau la dia akan bg angpau ke tak hehehee...
yg dok dpt buah limau jek

eT said...

raya cina me xpenah dpt angpow..huhu

Izan Ishak said...

wow weeee... syoknya dah dpt angpow! kaler apa tu zura?

Myra Jay said...

Bestnyer dapat angpau..

Myra tak merasa la ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...