Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 16, 2014

...Bercanda Ria Di Tesco...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Moga Hari ini lebih baik dari semalam. InsyaAllah.

Esok Selangor n KL cuti kan?? cuti Thaipusam. Kalo ikutkan, esok opis i x cuti. Bos i terlebih rajin nak keje. oleh kerana staff dia tak bape rajin nak keje, makannye i amik cuti. hahahaha. saja nak bercuti bersama Cinta dan anak2. bukan selalu pon dpt cuti bersama kan. XTVT belom ade lagi, takpe.. kita amik cuti dulu, agak2 x de xtvt sangat nak buat. kita gotong royong bersihkan rumah sajaaaa. hehehe

Haini sibuk sket ngan tender. lambat lagi nak hantar sebenarnye, tapi i kan pekerja cemerlang lagi dedikasi. jadiknya, nak siapkan awal2 semua dokumen2 yang diperlukan.
N3 haini, korang layan jer lah gambar2 Kami Bercanda Ria di Tesco kesayangan hamba nih.

KAMI bertema Kuning.
bukan senang nak snap sendirik gambar beramai2 neh.. ini lah hasil yang terbaik.
Delisha nampak mata jer 2 bijik. hahahaha

ke tesco untuk shopping barang keperluan. 
tapi macam biasa.. ade sahaja kehendak yang turut dipenuhi. hahahaha.
macam biasa jugak.. anak2 mesti kena letak dlm troli. kalo tidok, mamanye yang jadik tarzan plak nanti. hahahaha.
duduk dalam troli sambil layan ais krem ok ape~ hahahaha.

Si Adik duduk dalam troli papa. 
pon tengah layan ais krem. kalo beli 1 jawabnye, muncung lah si kakak. sebab si adik nih dia tak mo orang pegang ais krem tuh. kiranye x mo kongsi tapi dengan cara berlapik. hahahaahahaha.

Kalo makan ais krem kemain semangat menganga nye. cuba suruh makan nasi. banyak jer alasan. nganga mulut pon nak tak nak jer.

Tax wajib dari anak2.
nasib lah papa rajin simpan duit syiling.
suka lah anak2 kalo dapat singgah sini. selagi tak kering poket papa dia. selagi tuh lah dia duk tukar2 menan2 tuh.

Asik Anakkkkkk jer naik.
kasi can lah kat papa pulakkkk.
hahahahahaha.

hahahahahahahahahaha.
nak jugak tempek gambar nih. hahahahaha.

Gambar tuan tanah Wajib lah tempek sekeping.
Me n Cinta
Amacam?? lomantik ke tidooookkkkk??

Okeh.. tu jer nak citer haini. Terima kasih kerana sudi membaca.
nak sambung keje sambil2 BW jap.
Selamat bekerja korang~

Sekian.. Kesah Kami di Tesco.

P/s: Selalu korang bercanda ria kat mana ek?



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

lieyalatif said...

lieya esok plan nak bawak anak2 swimming jek zura.....malas laa nak jalan2 mall skrang nieh....faktor umur kot...dulu laju jek...ni rase lepak2 umah lagi best heheeheheh

alahai sweet korang kuning sedondon....cantik...naik seri zura berkuning2 gitu....

ekeeekekekeke lieya dok tegelak2 posing hubby zura tu...sporting die yeak....betul tu zura...si miamijadayyan pun tak sah tak paw naik bende alah ni kalo nampak...mmg leh nipis siling dibuatnye kakaakakakaakak...takpe laa, yg penting anak2 hepi kan zura.....

Wak Gelas said...

ammvoiii akak tuuu., ehhHHEe

nea lopah said...

happy family....

Kakzakie said...

Kakak pun cuti esok Zura. Anak-anak pun cuti itu yg best.

Sebenarnya anak kecik kalau shopping dudukkan dlm trolley macam Zura buat ni jln selamat.

SYANI said...

Sedondon korang ye... Best tengok family Zura

maszmadi said...

wajib bawak syiling kkalu pi ke shopping complex, persediaan tax itu.. hihi

Fizalinolie said...

Amboi romantiknya. Sedondon pulak tu. Hehe... Best kan jln2 dgn family.

mama lieyna said...

Sedondon... happy family gituw :-)
Selamat cuti2x :-)

εïзmummyHazaεïз said...

Sedondon gitu.. Selamat bercoti

lizz said...

kemain lomantik nih patutla bercandaria tajuknye yek...dah makin slim dah zura tahniah yek...

izan mama mia said...

akak pon suka lepak kat tesco,giant n semua mall..hahahah.. saja lepak sejuk ada ekon..nk g taman..panas...muhaha..

wah akak geram sbb gambar xkluar...line belom laju nih... nnt dtg lg nk tgk gambar

Zee Suhaini said...

amboiii papa yang lebih nampaknya tu zura..hahahaha

tu la, esok opis zee ni pon cam keje jerk..boring aaa..dah la mood cuti datang dah ni..dah bape ari malas nak mai keje tapi tahan jer la..

Sura Mohd said...

si adik semakin comey...papanya pulak lawakla amik gambo camtu..sporting abiss..:)

NinaAz said...

wah3. satu family kuning yea. hihi

ct cheery said...

aloh..so sweet..sis ,jom beli tudung!!!hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnya...

is pun tingin nak naik yang apa orang panggei yang buh det pastu bunyi2 tu...

geram tengok budak2 ja duk syoq main... kekeke (^___^)

Aishah Jahirah said...

saya bercanda kt umh je...bmalasan..hihihi

Papa Mifz said...

biasanya jika berjalan dengan anak kecil memang wajib ibubapanya bayar tax kan...hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sy pun suke shopping kat Tesco :)

Cho Zila said...

gitulerkan gi tempat gini senang nak kawal anak2 sikitkan.. tahunni akak setiap hujung minggu terasa cam banyaknye rkejer nak buat kat rumahtu.. takder xtvt menarik lak rasanya...

MulutPayau said...

Wahhh ssedondon tu..mmng romantik..

hainom OKje said...

Sama le dgn anak okje Zura...suka no beli ais krim Tesko tu hehe....
Masa kerja dulu okje pun terlibat ngan tender.... menyampah tau sebab ada dateline...bikin stress mak hehe
Sangat lomantik! suka suka....

GREENJADE said...

mmg lomentik gitu..

vahhhh kemahin bapak bayar tax utk anak tp bapak pulak yg melaram habis ni...comel comel hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...