Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 24, 2014

...Korang Rasa Sejuk Jugak??...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat yang penuh berkat.
Semoga kita semua mendapat keberkatannya. Amin~

Kecoh kat paper n media sosial pasal suhu sejuk melanda Malaysia kan~
tempat korang sejuk jugak ke??
Tapiiikannnn~ apsal i tak rasa sejuk pon? My Cinta pon x de komplen sejuk. hahahaha.
ke lemak i banyak sangat sampai x rasa suhu sejuk.muahaha. kawan2 yang duk shah alam ade rasa sejuk ke? huhuhuhu. best jugak dapat rasa suhu sejuk kan~
x payah susah2 gi Cameron Highland. hehehe.

Kuala Krai suhu sampai 17.5c yer~ sejuk tuh.. i kat opis nih pasang ekon pon 22 - 24c jer. tu pon dh sejuk rasanye. x dapat nak bayangkan kalo suhu shah alam cecah suhu 17c jugak.. mesti malas nak bangun mandi gi keje kan! hahahahaha

i snap dr paper Berita Harian.
macam2 dah perkara luar biasa jadik kan~
huhuhuhu. Bumi kita sudah tua. Tapi kat mana kat i sekarang?? moga terus di beri peluang menambah 'bekalan'. Amin~

suhu sejuk melampau sehingga menyebabkan kematian.
Ya Allah.. lindungilah Kami semua dari semua bencana. Amin~

Kat kampung Halaman i, Terengganu pon di landa suhu sejuk nih. My Ma kata sejuknye sampai ke tulang. tetiba rasa x sabar nak balik kampung. nak merasa suhu sejuk jugak. hehehehe. 

Sekian.. Citer suhu sejuk.

P/s: tempat korang cam ner?? sejuk x?? cer tinggal sket komen nama tempat korang dan suhu korang sejuk ke tak??

P/s: agak2 kalo gi CH nih cam ner lah sejuknye kan~ mesti beku time tido malam. :) rindu CH!






 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

umi alya said...

kt sini mmg sejuk, insya allah esok kami nak ke CH, si sulung nak belajar bawa MPV slps dpt lesen, nnt akak cerita, tgok td suhu kt sana mencecah 16'c

Kakzakie said...

Kat JB ni baru 23 degree Zura. Tapi kakak pun teringin juga nak rasa sejuk macam yg melanda di pantai timur sekarang. Ala-ala kat New Zealand hahaha....

lieyalatif said...

uih kalo sejuk betul2 best gak kan zura...merase pakai coat cantik2 mcm org kat overse tu kaakakakak...adoi berangan jek lebih....

ishh moga2 Allah pelihara kite semua...suhu sebelum ni pun okey...panas yg sedasng2....sejuk sgt pun susah kan...panas sgt pun susah kah.....

rase berkobar2 plak nak gi cameron ...ye laa lieya last pergi sane 5-6 tahun lepas agaknyer....kalo betul 12darjah mmg sejuk betul...cakap pun boleh kuar asap tu kat mulut kaakakakakaka

Aishah Jahirah said...

sama la..saya pun xrasa sejuk pun...sebab kita dikelilingi bangunan konkrit kot..suka ati wat teori sendiri...hik2

Liza Yati said...

Kg liza pun.sejuk. daripada negeri ketuhar thn lepas dah jadi sejuk hingga 20 darjah celcius. Xpayah pasang kipas tido mlm.mak kata zura..

εïзmummyHazaεïз said...

Kat shah alam still paneh..

Tihara said...

kat tempat akak di lipis ni
suhu dia 19 c..selimut dua lapis pun
still rasa sejuk gedi..:)

ros_reeza said...

Terasa sejuk time malam2.. kalau siang ni angin memang kuat.. duduk rumah, memang tak bukak kipas.. pintu pun tutup..

Fifi Nadhrah said...

saye pon tak rase sejuk.. tapi hari tu g CH memang sejuk sangat.. terkejut saye mase smapi CH tu.

aine ainun said...

Yala....
sama sejuk...
tapi sejak 2,3hari ni mcm dah normalsemula...

lizz said...

Zura hari sabtu hari tu lizz balik pahang kenduri anak buah memang sejuk sangat rasa cam duk genting...time kenduri tu tak panas nyaman sangat best lak rasa...

ct cheery said...

i balik kg last week kat kedah pun sejuk jgk tp waktu mlm lah..mcm tido pkai ekon.siang hari lak panas giler

hainom OKje said...

Okje ni lemak tebal kot zura so mmg le tak rasa sejuk hehe.... tp hari tu masa balik kg kat Muar, mmg kuat sungguh angin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...