Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 7, 2014

...Pertama Kali Beli Sendiri! Sedap Hoiiii...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Senyum itu kan sedekah.. jom senyum reramai..:)

Kat Malaysia nih makanan semua sedap2 kan!
patut lah i gumuk x kurus2. hahahaha.
tapi i masih lagi berusaha untuk lebih sihat dan cergas.

Hari Sabtu lepas, Bawa anak2 gi Giant Stadium (Seksyen 13) sebab nak beli alat tulis untuk My Anis. Ade beberapa benda kena tambah bilangan dan ade yang belom beli lagi.
lepas abes shopping kt Giant. anak2 mintak singgah kat taman permainan dalam Giant tu.
tetiba perut terasa lapar plak. cakap ngan hubby nak pusing2 food court carik makanan.
perut dah lapar. hehehe.

Agak2 ape lah yang i berkenan yer?
ahaks!

tadaaaaaaa.. beli Big Apple Donut!
beli 6 bijik terus. sebab kalo beli satu2 RM2.50 kan!
oleh kerana perut ngah lapar. nafsu membeli tuh lain macam sket. hahahaha
time bayar. pekerja dia bagi kalendar Meja 1~
yeaaaa~ kebetulan memang nak carik kelendar Meja.
kiutkan!

yang kacang2 tuh semua i punye. hahahaha
Yang stoberi beli 2 sbb untuk anak2. skali dia duk berebut makan yang mama punye.
sabor jer lahhhh.

Yang tersedapppppp!
donut Kuaci! serius sedap gilerrrr!!! 
lepas nih nak beli lagi donut kuaci nih. nak beli 2. hahahahaha. tamak!

Model Donut i~
Model lagi sorang sudah fengsan bersama2 bebear dia dlm buai. 
hehehehe.

Fuhhhh.. diri sendiri telan ailio tengok donut nih.
ini pertama kali beli sendiri. sebelom nih memang pernah makan. tapi orang lain yang belikan. i tukang makan jer.

Sekian. kesah Makan Donut.. hehehe.

P/S: korang suka Donut perasa ape?? mana tau next time i boleh try jugak!



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

lieyalatif said...

peberet lieya gak ni zura kalo ke alamanda...wajib tapau ni...lieya suke almond tu...si mia mija plak suke oreo..wajib beli lebih yg tu...hehehhhehe...

ish tgk zura makanni terus rase nak tapau gak laaa jugak....ade yg pi alamanda kang lunch ni kang hahahhhahahah

lizz said...

ermmm terlio....sedapnyer zure pilihan kita sama yang ader kacang2 tu...anak2 suka yang ader cekelat n cream banyak....
saya kalo makan donut ni 2 3 ketoi memang habis lepas tu pening2 lalat hehe...

Masya said...

ni kegemaran amir .. lama dia x mintak ni .. kalau dia nampak mau dia soh belikan ptg ni...

::NureeN:: said...

x dinafikan mmg sedap..
tp nureen jarang p big apple nureen suka p j-co, donut dia sama jer yg beza sbb big apple jauh ckit, klau j-co dkt jer ngan umah nureen
fvret biasanya suka beli yg ada choc kat atas.. pastu mocha ke cuppucino ker sbb nureen suka kopi & suka jgk yg almond sbb crunchy :)
klau anak2 plak. si elly tu cmfrm la pink & purple, emir plak sedia dia bedal haha

Eliss Mie said...

terliur pulak tengok donut. cizz.. tak pernah gak beli. dulu mengidam ms mengandum nayla tapi x beli2 :p

TeacherAzimah said...

assalammualaikum...hai zura =)
selalu gak mkn big apple donut ni tapi tak penah plak try yg kuaci. asik ambik yg base coklat jer. next time nak kena try jugak ni hehe

umi alya said...

anak2 mmg suka donut ni, biasa ambil set 12pcs, jimat sikit..

Kakzakie said...

Kakak janji yg coklat tu kakak suka Zura. Tak kiralah jgn kata donut, kek pun kakak suka coklat:)

Fifi Nadhrah said...

fifi suke jco.. tapi big apple pon layan..

izan mama mia said...

dh lama tak beli donut tuu..dl sll beli..hihi..mmg sedap laa kan

Sura Mohd said...

Akak dh lama x beli donut big apple..tu kalau sekali beli 12..6 tak cukup..anak dh ramai..hihi..campur uminya yg suka donut mengalahkan anak2..klau akak dan anak2 suka yg coklat..yg ada kacang somi suka...

mama lieyna said...

Lama takmakan la.. ngidam plak tetiba tengok gambar ni..hee..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sy pun makan big apple hari isnin lepas...sedappppppppp ..tapi tak boley mkn selalu....manisss :)

Hazmin Hamudin said...

Betul2 makanan sihat ni. Hehe. Jangan amalkan selalu.

aTieYusof Family said...

Big Apple mmg sedap..cuma kt sini mahal skit..seketul rm3.10..huhu
salam kenal, follow sni ya:)

Izan Ishak said...

huwaaaa...dah lama tak mkn big apple ni. kitorg paling suka yg kacang2 n coklat2. ehh... dpt free calendar ye... best tu. thn ni langsung tak dpt apa2 kalendar pun.

Sidratul Muntaha said...

mmg feveret kami anak beranak
dap dap dap
nak2 yg alien tu
and also yg cam tiramisu tu
perghhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...