Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 20, 2014

...Demimu Anak | Sentiasa Inginkan Yang Terbaik...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan Minggu ini dengan Aura positif.

Haini super BZ. dari masuk opis terus bersilat dengan tender. sebelom pukul 12 tadi kena email kepada Petronas. Alhamdulillah.. semua dah siap.

dh petang baru leh tulis n3, kesian plak ngan blog nih. nak bw pon kadang2 x sempat.
nak draft siap2 n3 kat rumah, tenet teramat slow plak. nak bw kat rumah pon susah. tak tau lah ape masalah tenet kat rumah tuh. nak kata x bayar bil, rasanye dh bayar dah.
geram pulak rasa!

okehlah.. i nak tempek n3 ringan2 jer. 
n3 untuk memeriahkan blog i nih haaa.

Gobok buku baru.
demi untuk kemudahan anakanda Anis.
kemain banyak bukunye.
tapi 2 layer dari atas mama dia punye. hahaha
alang2 nak beli kan.. beli besar sikit. boleh isi mama punye barang sekali.
hahahahaha.

sebelahnye meja study dia.
Asalnye meja nih meja laptop i.
tapi takpe lah.. demi keselesaan anak belajar, mama korbankan.
lagi pon kat rumah x de masa gak nak bukak laptop.

okehlah.. bagi can lah si Adik nak posing jugak.
kang bising plak. mama nak snap gambar pon x boleh.. sengaja dia lari2 kat depan tuh.
sabor jer lah.

sejak ade kabinet buku nih, kemas sket nampak rumah. kalo tidok selambak buku2 dia atas meja makan. banyak plak tuh. bila dah sampai kabinet nih.. terus rasa lapang jer rumah. hehehe..

sekian.. kesah kabinet buku Anis.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

lieyalatif said...

tu le kan zura...kite mak2 ni mmg nak sgt tgk anak2 kite selesa kan.....untung anak2 kite skrang nieh....

mesti anis hepi dpt port study sendiri.....mcm mia mija laa sikit2 nak dok dlm bilik kat meja study...kdg2 bukan bace buku pun tapi byk melukis laa belakon sesame mereka jadi org dah keje laaa...hahaahahah mcm2 hal jek...

betul tu zura...baik beli yg besar terus, leh kite pau sikit space yg ade kan akakakaakak...org kate sharing is caring gituuu...auwww!!

comel jek tgk si adik tu posing...nak juga enterprem....pantang tgk maknye pegang henset nak snap gambo kan eheheheheeh....

Sura Mohd said...

elok sangat zura beli yg besar terus..macam kaksura ni..masa anak2 skolah rendah beli yg kecik2..bila dah skola men..nak kena beli lagi..
banyak buku dan fail2 diarang..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tula....bagus da ade rak dan meja study macam tu ...lebih selesa la Anis nak study kan ?

Masya said...

kalau ade kabinet mmg nampak kemas sikit.. klu x serabut...

Tihara said...

alhamdulillah selesa anak nak belajar ada meja study.. :)

MulutPayau said...

Mmng betul tu dik, bila ada kabinet..nampak kemas jer..

::NureeN:: said...

mmg kita as parent nak buat yg terbaek utk anak2 kan :)

shark said...

anak dah skolah..rak buku harus ada..
tp utk kaler dan design rak..saya agak cerewet kekdahnya..hehe
saya suke putih..:)

izan mama mia said...

wah dh ada almari baru...nnt boleh beli buka lagi..hihi..

mama lieyna said...

Suasana akn nmpk lain bila kita tmbh sesuatu dlm rumah kan..:-)
Janji lg kemas n memudahkan anak tuk belajar ..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Senang kan... leh simpan setempat ;)

bes2 (^___^)

Cho Zila said...

memang sekali membeli biarlah besar sikit dan banyak sikit boleh guna.. tuler kat rumah akakni pun takder kabinet buku.. nak beli suami akak kata tak payah... kan nampak kemasjerkan.

hainom OKje said...

OKje pun naik rimas kalau buku tu bersepah atas meja Zura...sakit mata...Wah dah ada meja study, dah ada kabinet, ni sapa yg bersemangat nak study ni? hehe...

lizz said...

bagus buku susun2 atas rak baru laaa kemas...saya kat umah tu ader gak rak untuk abng uwais...dia kena susun betul 2 kalo tak mak nyer bebel...so far ok dia susun buku sek keb...ngan sek agama ok senang dan mudah untuk dia nyusun jaduanyer...jadual waktu saya tempak siap2 kat rak biar mudah untuk dia...

Myra Jay said...

Wahhhh bagus nih.. abru semangat anak2 nak belajar :D

Izan Ishak said...

cantik rak buku baru tu. izan pun ada letak satu rak buku camtu kat bilik anak2 bujang tu. bayangkan 4 org punya buku...jadi banyak mana? buku2 pulak cuma boleh susun rak yg tinggi2 je sbb zayyan ni boleh tahan rajin ngemasnya. tapi tetap tak muat. buku2 sek agama terpaksa susun atas meja study dulu buat masa ni. hari2 kemas...kalau tak mmg sakit mata maknya ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...