Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 3, 2014

...Kongsi Gambar My Anis Di Hari Pertama Persekolahan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Jumaat.
Moga kita semua mendapat keberkatannya. Amin~

Hari ini i dah masuk keje dah.
harap2 My Anis dapat lah uruskan diri sendirik bila balik dari sekolah agama dan bersiap untuk ke sekolah kebangsaan. Semalam dah ajar dah cam ner nak cara nak bersiap ke sekolah petang. memang mengharapkan bantuan ibu dia lah.

Semalam balik sekolah Agama pukul 11 pagi. rehat sekejap.. pukul 12.30 petang bersiap untuk ke sekolah kebangsaan plak. balik pukul 6.30petang. mandi2 bersiap untuk gi mengaji plak pukul 7.30 malam. balik mengaji My Anis terus tido atas sofa. penat sangat agaknye. 
kesian jugak.. tapi kena jugak dia biasakan diri.

Moh lah layan gambar2 My Anis semalam.
tempek sebagai2 kenang2an di masa hadapan.


Selamat Ke Sekolah My Anis.
belajar rajin2 yer.

semua berkumpul kat tempat perhimpunan.
dia satu kelas ngan anak jiran i. beratur pon tepi my Anis jer. 
budak lelaki yang pakai beg tali warna hijau.

sempat lagi peace kt papa dia.

time nih beratur kat dalam dewan.


ini plak ragam My Delisha. sama sibuk ngan papa uruskan kakak.
sepatutnye papa ngan kakak dia jer pergi. tapi dia pon sama naik nak mengikut.
papa dia bawak dia skali.

No 30. untuk kelas siddiq.
sekolah Agama.

alahaiiii.. anak~
nape dah jadik ruper camtuh dah?

dalam kelas di sekolah Agama.
belajar rajin2 tau~

hehehehe.. tu jer gambar My Anis kat sekolah yang boleh di tampal kt blog.
banyak jugak papa dia snap. tapi semua x clear sgt wajah anak i. 
tempek yang mana ok2 jer.

Selamat memulakan Alam persekolahan untuk semua murid tahun 1.
Moga segala ilmu yang di pelajari bermanfaat untuk masa hadapan.
InsyaAllah~

Sekian.. Kongsi gambar2 My Anis~



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

izan mama mia said...

dah darjah satu dah anis... comey je dh skolah yer..good girl nampaknya...hihi

Sura Mohd said...

dah besar dah Kak Anis...pandai2 bawa diri kat skola tu ya..:)

MG schmidt said...

sek agama mne tu?
penat budk2 skank kan.
pg kelas biasa ptg skolah agama
nek kesian tgk :)
gud luck anis! belajar memolek deh

Atia Adina said...

penuh jadual harian dia ek...blaja blaja blaja....moga berjaya....!!!

::NureeN:: said...

suka tgk anis pakai tudung pg kemas, mai ptg alahaii letih sudahhh

Zee Suhaini said...

budak skrang memang sekolah pagi petang..malam kang sambung lagi mengaji..bukan takat dorang jer penat zura, kita mak pak ni pon penat gak..penta tengok..hahahaa tapi nak wat camaner kan??pasrah jer la..

lizz said...

Waa selamat bersekolah dajah satu anis..suka la tengok anis pakai tudung kemas..pandai mamanyer cpakaikan. .ceria tengok anis ni...sian di balik ngaji terus tdo yek penat sangat tuh..tak per zura lelama ok...

hainom OKje said...

Emak ayah mmg tgh duk teman anak merekakan zura sekarang ni...tak taulah minggu ni masih ada lagi ke tak....
Bagus Anis rak nangis....berani!

Eliss Mie said...

turn nuha pulak tahun depan. mcm mana laa yer..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...