Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 15, 2014

...Jadik Pom Pom Girl Untuk Cinta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hai Rabu.

Waaahhhh.. liat betol nak bangun awal haini.
minggu nih banyak cutikan tapi selang2 camtuh kan. kalo bleh cuti straight memang syok abes. hahahaha. cutinakpanjangajerrr!

Semalam Cinta ade game Bowling kat Ole-Ole Seksyen 18.
i ngan anak2 mesti lah nak ngikutkan. kata sayanggggg. hahaha.
jadik pompom girl sambil bersilat ngan anak2.

Pusat Bowling @ OLe-ole Seksyen 18.
game ini untuk staff2 department My Cinta jer.
x pasti sangat bape orang yang joint. ramai jugak lah.

Sedikit taklimat diberikan sebelom game di mulakan.

N - Nafi = My Cinta..:P

My Cinta yang penuh bergaya. Ahaks.
Rasanye lepas eksiden motor dulu, Cinta x main bowling lagi.
sebab masa eksiden dulu, tulang tapak tangan dia patah. semalam ngadu gak sakit kat tangan dia.

My Anis.. Makan jajan.
banyak gak dorang sediakan jajan untuk anak2. tapi yang banyak makan mak ngan bapak anak2. hahahaha. i joint makan skali gak. hahahahaha

Delisha ngan Papa dia layan Mamee.
kena dukung sebab dia sibuk nak gi baling bolah jugak. haihlah anak~

Ada hati nak pegang bola jugak tuh~
Mama pon tak larat nak angkat nak oiii.

Kakak pon sama, asik ler dulu main bola2 blowling tuh. risau takut tangan tersepit ngan bola2 berat tuh jer. sekali dengar suara mama, dia kebelakang jap. pastu duk balik situ. sabar jer lah.

Delisha ngan Mama dia.
Kemain lagikan posingnye.
nak overshadow mama ler tuuuu~

Abes 2 game bowling, ade acara penyampaian hadiah untuk  top scorer bagi lelaki dan wanita. 3 pemenang untuk pemenang berkumpulan.
My Cinta x menang pape pon. tapi rezeki anak2, banyak gak dorang dapat isi hamper tuh.
ade yang terus bukak hamper pastu bahagi2kan hadiah dlm hamper tuh kat anak2.
Rezeki Anak2. Alhamdulillah.

Menan nih x sah kalo x naik.
papa dorang dh standby duit syiling banyak2.
sabor jer laaahhhh.

Ayat mama dorang : Tak baik membazir. naik sekali sorang jer. hehehe

lepas layan budak2 main menan nih, terus gi Ayam penyet. Ada makan2 untuk semua staff yang joint game bowling. cam i yang joint nih My hubby kena bayar sendirik. hhehehe.

itu jer lah nak citer haini. dah petang baru bleh publish n3, sibuk plak haini.
selamat bekerja semua.

sekian.. XTVT di hari cuti Maulidur Rasul.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Rizziela said...

syonya main bowling ramai2... dah lama x main boling

Sura Mohd said...

bestnya main bowling ramai2..kaksura tak pernah merasa semua ni..huhuhu..:)

Atia Adina said...

opis kak ad wat gak main boling...tapi sekali pun x pernah joint....laki bini pun tak reti main...tu yang tak joint tu

Sidratul Muntaha said...

aku tak nmpk lagi gambo ko full figure..
yelah..
kate dah kurus..
ahjaaahahaa
lariiiiiiiiiiiiii

Zee Suhaini said...

zee kalo main boling memang ke longkang la..
anak2 lagi teror kot..selalu jer dorang pi main ngan ayah dorang..

opis ada aktiviti camni best gak suka..eratkan silaturahim katenya..hehehee

Kakzakie said...

Mereka yg dapt hadiah hamper tu saja mesti yg jenis dah ada anak sebab itu terus buka dan agihkan kerana budak-budak dah nampak mesti tak sampai hati...

Seronok buat game sesama dept. macam ini Zura.

lizz said...

kemain seronok dapat berbowling gini...takper tak menang tapi dapat barang2 hamper pun dah ok seronokla delisha ngan anis...

Fiza Rahman said...

Semangat lah your cinta main sbb ada pom pom girl...hehehe...

Salam kenal kawan baru ☺☺

Tihara said...

bestnya main boling, akak teringin nak main dari dulu tapi tk menyempat..

hainom OKje said...

Kira kenyang jajanlah awak hari tu yeh zura....hehe....
Weyh lama tak makan ayam penyet...
Duk teringat kat sambal dia yg pedas menyengat tu!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is....

sebenaqnya....

tingin nak main bowling... xnah masukpun lagi... hohoho

mama lieyna said...

Lama tak sertai prog camni,bestnye.... :-)

Wak Gelas said...

sonoknyerr uools.,ehHHee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...