Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 11, 2014

...Genap 7 Tahun | Happy Birthday Sayang Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Mudah2an segala urusan kita Semua sentiasa dipermudahkan OlehNYA. Amin~

Hari ini nak buat n3 special untuk anakda Anis.

Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke 7.
11.03.2014

Semoga Kakak Anis sentiasa di murahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, diterangkan pintu hati dalam menuntut ilmu dunia dan akhirat.

Semoga menjadi anak yang solehah.. yang mendoakan MamaPapa di kala MamaPapa tiada lagi di dunia ini. 

Doa dari MamaPapa sentiasa mengiringi perjalan hidup Kakak Anis.
InsyaAllah~

Rasa sekejap jer.. dah 7 tahun dah permata hati pertama Kami nih.
Alhamdulillah.. My Anis seorang anak yang baik, selalu mengalah dengan adik dia.. walaupon kadang2 dia pon dah penat nak mengalah ngan adik dia tuh. hehehe. sabar yer kakak.. jadik kakak nih memang kena banyak mengalah ngan adik2.

My Anis sgt bijak dari segi pembelajaran. cepat tangkap dengan ape yang di ajar. kalo tengok dari segi mengaji mukadam.. memang boleh kata laju jugak lah. 
Alhamdulillah.. mudah2an Allah sentiasa terangi pintu hati Anis.. Amin~

Semoga Allah sentiasa lindungi Kakak walaupon di mana kakak berada.
InsyaAllah~

Sekian.. 



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

lieyalatif said...

alhamdulillah....membesar dgn sihat, makin cantik anak dare zura...alhamdulillah.....

selamat hari lahir ke 7 anis...moga jadi anak yg membanggakan ibu dan bapa key...belajar rajin2 key....moga cemerlang dunia dan akhirat....in sha Allah...

haa zura dah plan nak gi sambut mane nie....ala budak2 ni asal dpt kek je dah hepi la kan dieorg...potong kek, bawak gi main air ke dah buat dieorg rase hepi heheheheeheh.....ape2pun moga anis terus menjadi contoh yg baik pada adik dan bakal adik2 yeak...

amin ya rabbal alamin...

Zee Suhaini said...

hepi besday anis..
besar dah 7 tahun tu..moga semakin bijak dan matang..
pasni dah boleh tolong mama kat dapur ni haa..

SYANI said...

Happy birhday Anis... Kejap je dah 7 tahun kan.. Semoga membesar menjadi anak yang cemerlang & solehah.

Kakzakie said...

Sedar tak sedar dah besar dah puteri Zura ye...

Happy birthday Anis..

Mummy Chubby said...

happy birthday anis cantik...

Masya said...

selamat hari lahir anis, untuk anak dara ni mengalah dgn adik bijak pulak tu... sejuk hati kita mengandungkannya kan..

eyeyou said...

hepi besday anis syg..jadi anak yg solehah n menjadi kebanggaan ibu ayah...

umi alya said...

hepi bday anis.. wahhhh 7 tahun daa, makin comel tau

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir anis. Smoga membesar sebagai anak yg solehah.

TeacherAzimah said...

Happy birthday anis! Be a good girl ya sayang...

ct cheery said...

apy besday anis..moga jd ank yang baik pada ibu dan ayah yg baik..amin hihi

εïзmummyHazaεïз said...

Happy birthday kakak anis.. Semoga menjadi anak yg solehah..

Aishah Jahirah said...

hepy besday anis...moga jd anak yg solehah...

lizz said...

Heppi birthday anis...
moga panjang umur sihat sentiasa...ceria selalu dan jadi anak yang solehah yer sayang...
comeyla dia pakai tudung....

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah..suka baca perkembangan kakak anis :-)
Happy birthday!

Atia Adina said...

Happy besday anis

siti alfakhishah aman said...

happy besday anis.. jadi good girl ye..

hainom OKje said...

Auntie tolong aminkan doa mama....moga makbul hendaknya

Eliss Mie said...

happy bday anis. semoga menjadi anak yang solehah penyejuk hati ibu bapa :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy Birthday dear Anis..Semoga membesar menjadi anak yang solehah o.k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...