Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 21, 2014

...Muhasabah Diri Di Pagi Jumaat...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Penghulu segala hari. Semoga sama2 mendapat keberkatannya. Amin~

Hari nih nak share kata2 indah dan muhasabah diri.
sesuai sangat lah dengan hari Jumaat nih kan~
Mudah2an dapat lah saham akhirat walaupon x banyak. amin~

betol sangat2 kan~
semoga kita sama2 mendapat redha dr ibubapa dan dari ALLAH jugak.
InsyaAllah.

huhuhuhu.. mencuba untuk ikhlaskan hati dalam memaafkan.
Ya Allah.. iklaskan lah hatiku Ya Allah~

InsyaAllah.
Zikir jugak dapat menenangkan jiwa kan~
sama2 kita amalkan  k!

Semoga pintu rezeki Allah terbuka luas untuk kita semua.
Berdoa~ yakinlah dengan kuasa sebuah Doa!

tudiaaaa.. memag tak leh pakai dah ayat..
kubur ko kubur ko, kubur aku kubur aku!
kalo Allah nak turunkan bala.. yang x berdosa turut terkena tempias*camstatusDZkatFBjer!

Sama-sama lah kita muhasabahkan diri kita.
mudah2an mendapat redha dari Allah.
Salam pagi Jumaat Semua.

Sekian.. muhasabah diri di pagi Jumaat.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

Tihara said...

Alhamdulillah bagus peringatan ni..
T.kasih :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

salam Jumaat ....thanks for sharing :)

hainom OKje said...

Tq perkongsiannya Zura....
Hish...seram tu....kalau boleh golek golek sendiri masuk kubur

Fiza Rahman said...

Mekasih atas perkongsian dan peringatan dear.

Sura Mohd said...

Perkongsian yg bagus Zura..temakasih untuk peringatan..:)

dalila said...

salam jumaat :)

Kakzakie said...

Quoted yang baik-baik utk dijadikan renungan dan ikutan Zura..

lizz said...

tq..mengingatkan yer zura...
kata2 yang last tu best...

ros_reeza said...

terima kasih saling ingat mengingati :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...