Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 31, 2014

...Ingatkan Esok! | My Birthday...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Semoga Aura positif hari ini terus meresap dalam diri sampai ke hujung minggu ini. Amin~

Hari ini hari ke 2 catuan air.. Alhamdulillah, masih ade air tapi slow sgt. bilik mandi bawah masih kuar air. so semua mandi kt bilik air bawah haini.. kuar jer bilik mandi My Cinta wish.. " Selamat hari lahir" i jawab.. eh! haini eh. bukan esok?? huhuhu
faktor usia barangkali.. muahahahaha.

sila jangan fengsan menatap wajah hamba di usia 31 tahun ini.

Happy Birthday to Me!

My Doa untuk hari bahagia ini..

Semoga Allah Mengampunkan dosa2 besar dan dosa2 kecil saya.

Semoga menjadik insan yang lebih baik dari semalam.

Semoga Allah sentiasa merahmati keluarga saya.

Semoga Allah melimpahkan kasih sayang yang erat antara saya dan suami serta anak.

Semoga Allah Memurahkan rezeki saya.

Semoga Allah sentiasa mengasihani saya.

Semoga saya menjadi Anak, Isteri dan mama yang terbaik

Semoga Allah membahagiakan saya dunia dan Akhirat. 

Amin! Amin! Aminnnnn~

Harap kawan2 sudi mengaminkan doa2 saya.
terima kasih~

Sekian.. nukilan di hari lahir

P/s: Sila lah wish birthday saya! *statment paksaan :P



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Arie Za said...

amin...happy birthday

ros_reeza said...

happy birthday kak :)

Ma said...

Amin. Selamat Hari Ualang Tahun Kelahiran, Moga Kehidupan diberkati n diredhai olehNYA sokmo. :)

norhidana miswan said...

hahahah tuan punya diri yg tak ingat yek.... heppy birthday yek adik syg, moga diberkati, dimurahkan rezeki n bahagia hendaknya...

muda lg, tak blh panggil awk tu akak sbb akak yg lg tua nih...

Zee Suhaini said...

hepi besday zura..
camaner boleh lupa besday sendirih nih?? hihihi

pepon moga dipanjangkan umur dan dilimpahi rezeki selalu..dannn bahagia bersama yang tersayang..

SYANI said...

Happy birthday... MAsin cun walopun dah 3 series...

SYANI said...

Happy birthday... MAsin cun walopun dah 3 series...

mamaarifakeem said...

Happy birthday zura yg comel... :-)
Moga bertmbh kecomelan... hehe..

TeacherAzimah said...

Amiinn... happy birthday zura! May Allah bless u always and forever. Suka tgk zura sbb zura ni happu go lucky jer mcm takde problem. Comel jer.

Kakzakie said...

Nasib baik cinta hati Zura tu ingat kalau macam hubby kakak sah-sah tak adalah lupa selalu kalau anak-=anak tak ingatkan..

Happy birthday Zura. Moga terus dilimpahi kebahgaiaan:)

- G C - said...

happy birthday kak!

semoga delisha dapat adik. hehehe

ct cheery said...

aminnn!!happy besday sis!!hope semua yg dihajati tercapai..amin

Masya said...

Selamat hari lahir moga dipnjgkan umur .... Bahaya ni urat bnyk putus sampai blh lupa tarikh

Atia Adina said...

Happy birthday ra....moga dikurniakan kesihatan yang baik...amin

hainom OKje said...

Cantik Zura ni.... kulit putih melepak!
Alah baru 31....muda sangat lagi tu hehe...jelingan pun nampak masih anak dara hehe...Cinta tengok ni mesti menggigil hehe....
Hepy Bezday Zura moga dimakbulkan doa doa zura yeh

eyeyou said...

aaminnnn...
hepi belated besday zura....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...