Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 1, 2014

...KAMI Yang BerGathering Bersama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
semoga hari ini hari bahagia untuk kita semua.. amin~

Moh lah sambung citer Family gathering kat CH.
banyak hari dah tergendala n3 CH nih.
tambah plak, i sendirik pon fenen nak pilih gambar.. hahaha.
banyak sampai naik juling mata i neh.

untuk citer haini, i nak show off kaum kerabat yang joint Famili gathering nih. 
bagi can lah kat dorang nak glemer sesekali kat blog i neh.. muehehe.
dapat gak korang kenal ahli keluarga belah Cinta.

KAMI.. 
Meriahkan!! ini pon bukan semua yang turun nih.
Ayah mertua x dpt ikut atas alasan kesihatan.
Kak Ngah + Abang Ngah pon x ikut sebab tengok2kan ayah kat rumah.
lagi sorang x joint, adik ipar yang bongsu. hantar wakil isteri +anaknye sahaja. alasan yang dia bagi.. mabuk kete kalo jalan jauh.. hehehe.

Jom kita kenal dengan lebih dekat keluarga mertua i.
i tempek mana yang ade jer lah.

My Mak mertua.

Abang long + Kak Long.

anak2 dara abang long + Kak long.

Kami sekeluarga.. My Anis seperti biasa.. sentiasa tiada dalam gambar.

Adik ipar(lelaki) + Biras me kat Klang.

Adik ipar + Anak.. Suami x dapat joint sebab Outstation.

Adik ipar lelaki yang pakai sweater hitam.

Hujung skali belah kiri.. Biras i..isteri kepada adik My Cinta. duduk kat hulu langat.
tudung krim pegang bb tuh kakak ipar i.. Kakak My Cinta. datang sorang jer.. suami x dapat joint juga. Baju warna purple tuh plak.. biras i, isteri kepada Adik ipar yang paling bongsu.. hantar isteri + Anak jer sebagai wakil.

Kanak2 riang.
Anak Kak long.. Anak i, My Anis.. Anak adik ipar kat Klang dan Anak adik ipar kat Hulu langat.
tu pasal lah My Anis asik x de jer dlm gambar.. sebab dia ramai geng kat sana.

Adik badik My Cinta (lelaki)
Dari Kiri.. Pak Teh(Hulu Langat), Pak Alang, My Cinta (Ayah Chik), Ayah Long dan Pok Din (Klang)

Hoiiii... naik pitam nak pilih gambar sorang2..
bertabah lah korang melayan n3 i neh!
esok punye n3 lagi haru.. penuh dgn gambar ajer.. adehaiii..
*juling@@

Sekian... n3 suai kenal*gittuh!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

umi alya said...

meriahnya..

Zee Suhaini said...

famili besar ni meriah kan zura..bila berkumpul tu ilang segala masalah..

TeacherAzimah said...

bestnya pi ramai2 mcm ni kan. meriah!

SYANI said...

Frustnya saya tak dapat singgah Lavender Garden masa gi CH hari tu...

Masya said...

ramai jgk yer adik beradik suami zura ni... meriah kalau pg bercuti ramai mcm ni..

norhidana miswan said...

alahai... bestnyer pg ngn family ramai2 gini... walaupun msti agak kelam kabut tp happening.... tak sbr nk tunggu sambungan gambar yg lain2

lieyalatif said...

hai zura...

wah2..lieya ke pd ...die plak ke ch rupenyeee...best2...dah lame tak pi sane ...rindunye lahai nak petik strawbery, nak makan jagung mutiara die....berkobar2 lak nak pergi lepas tgk pic zura nieh....

ramai kan ahli keluarga zura....meriah kalo buat family gathering gini....ni mesti kene jadikan family trip acara tahunan ni zura.....

mauu tak byk gambar...takpe zura sekali sekale pi bercuti harus laa boh gambar byk2 heheheeheh

Fiza Rahman said...

Bestnya dapat bercuti beramai² macam ni ☺

Rizziela said...

syoknya reunion adik beradik ramai2kan..mesti meriah

Kakzakie said...

Waahhh... ramai Zura! Ini kalau buat family day nak buat game pun dah boleh ni..

mamaarifakeem said...

Meriahnye... syoklah.. g tmpt cenggini plak.. best2x..

hainom OKje said...

Zura gambar yg bawah sekali tu....pesen rambut otomen semuanya hehe....
Seronok kalau dapat kumpulkan adik beradikkan zura, tak kiralah belah suami ke belah kita,... lepas tu pot luck memasing....barulah best...

::NureeN:: said...

sronoknya...
ni yg terpanggil nk g CH nih

Dhiaqiud said...

hahaha..cikya nk gelak je...silap x amek gmbr adikbadik yg pompuan lak..cikya n cikde..

Daddy Ziyyad said...

amboi rambut Pak Teh....:P

Cho Zila said...

meriah sesangatni.. memang naik kelabu mata nak pilihni... buatlah pilihan tepat ok...
bersama2 adik beradik saudara mara di satu tempat percutian memanglah indah...

Myra Jay said...

Seronok berkumpul macma ni.. semua ada, ipar duai mertua ;D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bertambah seronok kan dapat jalan ramai-ramai family macam ni :) bonding time gitew :)

LiYa HaNiF :: said...

bestnya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...