Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 11, 2014

...Ole2 Dari Cameron Highland...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat Yang mulia.
Semoga kita semua mendapat keberkatannya. AMin~

Hari nih i nak wat n3 menunjuk2. muehehe.
tunjuk ole2 yang di beli di CH haitu.
ade lagi rupernye n3 CH yer.. hahahaha.. bertabah lah korang. muahaha.

selalunye yang pergi CH mesti memborong sayur banyak2 kan.
tapi i x beli 1 pon sayur. sebabbbb... errrr.. bukan malas masak~
errrr.. errr.. mood masak belom sampai kot.
hahahahahaha... alasan! selalunye kalo kena hari catuan air, i memang x masak. beli bungkus jer. jadiknye.. kalo i memborong sayur kat CH, i takut nanti buang plak sayur2 tuh.
so, baik x yah belikan.

sayur dh tak yah borong.. kita borong bende lain.
hehehehhe.
jom lah tengok i membeli ape kat CH kali nih.
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tadaaa.. yang ni memang wajib borong!
5 paket kecik rm20 free 1 peket kecik(lagi kecik)
pastu beli skali dengan coklat nye.
ini lah dia kalo hantu stoberi coklat memborong. hahahaha
sekali hadap jer nih. sebab anakda Delisha pon memang hantu stoberi.

i memborong stoberi kat kea farm nih lah.
singgah masa on the way nak balik dah.
nak tapau bawa balik memang kena beli masa on the way balik.
kalo tidok habes rosak buahnye.

bantal stoberi. RM10 sebijik.
beli kat pasar malam brinchang.
Cinta belikan 2 bijik. best bantal nih! berbaloi lah beli.

Wajib beli jugak nih.
Dried fruit. macam2 buah kering ade nih.
ade stoberi, epal cameron, ade peria ade buah cinta.
macam2 lah ade. semuaaaa pon nak borong.
adehaiii.

dan borong sedikit baju.
ini yang kami dah pakai tu. kat atas nih gambar baju i ngan Cinta.
beli sedondon jugak untuk My Anis dan Delisha. 
pastu beli jugak selai untuk my Anak buah.. Ammar Haziq.

i ade rembat sweater n stokin jugak.
bukan x bawak sweater dan stokin.. 
tapi i geram tengok sweater cantek2 dan stokin yang kiut2 tuh. 
semua lah berkenan. hehehehe.

itu jer lah yang i membeli kat CH.
paling banyak i membeli masa kat CH adalah stoberi coklat!
setiap kali berhenti shopping.. mesti beli n makan terus. sedapnyeeeee.

bila buat n3 CH nih.. trus rasa rindu pada CH.
rasa nak pergi lagi jer. nak tido dalam suhu sejuk yang best itu.
Rindunyeeeee.
Bangggg~ jom pergi CH!
ahaks..

Sekian... n3 tunjuk ole2.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

ct cheery said...

perghh tercabar betoi baca entry akak ni..keinginan nak pergi terus membuak buak..huhu

TeacherAzimah said...

food kat CH mmg semua sedap2 hehehe

SYANI said...

Saya beli FM je masa gi CH haritu..

Tihara said...

sekarang ni pulak cuaca tengah panas terik..memang terkenang-kenang kat CH :)

BUNDA a.k.a KN said...

SIAP DENGAN COLKLAT SEKALI YER?..T SHIRT TU CANTIK ..MACAM SAIZ ZARIF JER..

umi alya said...

jom kita pergi sekali lagi ke CH..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah macam siti nurhaliza pulak ye zura.. strawberry celup coklat tu :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah macam siti nurhaliza pulak ye zura.. strawberry celup coklat tu :)

maszmadi said...

sedapnyer stoberi cicah coklat... nak sikittttt

Sura Mohd said...

zura..lepas ni pergi berdua-duaan la pulak..hehe..honeymoon lagi..:)

LiYa HaNiF :: said...

alaaaa ole2 tuk i pun :(

hehehe mmg pun beli sayur banyak2 pun kalau x masak rugi je kan..

norhidana miswan said...

aduhla dik oi, pg CH kalu tak borong stoberi mmg tak sah kan, mmg mcm tak pegi CH lah namanyer... kalu akak cicah gula or cicah rojak mak be pun sedap stoberi tuh hehehe... kalu dh pg sana wajib lah beli segala sebenior yg berasaskan stoberi kan....

lizz said...

stoberi besh nyer...lepastu cecah coklat mabeles sangat...bantal pun stoberi lahai....

siti alfakhishah aman said...

kalau saper pergi cameron memang selalu kirim asam kering tu dengan strawberi.. tp benci tau.. sebab tempatkite jauh.. strwberi nye mcm benyek2..

Aishah Jahirah said...

huhuu smpai sekarang xjejak kaki kt CH lg...

aine ainun said...

saya baru ja p ch bulan 1. dah rindu nk p lagi..hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedapnya stoberi coklat :)

Cho Zila said...

CH mestilah seronok... tempat yang menjadi ingatan kita walaupun tidaklah sehebat London dan Pariskan...

hainom OKje said...

Banyak jugak tu memborong.....diam tak diam hehe
Best sangat ke Zura....
Kalau cenggini punya cerita okje nak kena pergi jugaklah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...