Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 8, 2014

...Macam-Macam Cameron Highland...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
moga ceria2  selalu.

Haini nak tempek saki baki gambar yang ade lah.
banyak x banyak laaaa.. boleh lah nak cuci mata korang.. hehehe.

S'coner.. 
setiap kali pergi CH wajib lah lalu sini.. dan memang kena jem kat sini sebab jalan nak ke Kea Farm. kat kea Farm kan memang selalu jem.

kat S'coner nih ade buah stoberi besar kt tempi jalan.
bila tengah2 jem tuh memang teringin sangat nk berenti amik gambar kat stoberi nih.. tapi bila tang balik nanti x de singgah sbb dh penat berjalan.
Tapi!! tidak untuk percutian kali ini. i paksa jugak untuk berhenti dan turun amik gambar semata2. hahahahaha.

tadaaaaa... gojes ke tidookkkk??*pangsedas!
kemain semangat nak bergambar kat sini. sanggup singgah semata2 nak amik gambar jer.
dah ler tengah panas tingting!


Pic cari wasap group Kami.
gambar2 meriah bila berkumpul  reramai.
Mak lah orang paling happy sebab semua anak2 dia berkumpul. bukan senang nak kumpul reramai cam nih.. balik raya pon belom tentu dapat kumpul semua orang cam nih.

bb Adam & bb Nuha.

 My Anis yang menyelit kat situ. 
dia memang x peduli dah mamapapa dia. 


makan stoberi hasil petikan My Mak.
makan stobery fresh gittu kekdahnyeeee.


Pasar Malam Brinchang.
gambar dari wasap group jugak.


shopping kat Kea Farm.

My Feberet foreverrrrr!
Stoberi coklat!!
sepanjang kat CH, x hengat bape kali i makan stoberi coklat neh.
asal beli jer, i cakap last beli stoberi coklat. tapi, bila jumpa lagi.. i beli lagi.. kahkahkahkah.. x tahan nak tengok jer.


ulang tayangggg.
i dapat bunga u~
tak pasti nape My Cinta lagi happy bila nampak bunga rose.
dia mesti akan belikan untuk bini dia neh.
kira bersyukurlah dapat suami yang ade perasaan nak beli bunga kan~ bukan semua lelaki ade perasaan suka beli bunga khennn.. muehehehe.

 My Delisha..

My Anis.. 
Sedondon 2 badik tuh. sengaja beli sama.


Me n Cinta pon t'shirt yang sedondon.
buat2 nampak lah corak baju i tuh. x de gambar yang jelas.
semua terlindung ngan tudung.

itu jer lah nak tempek haini.
ok.. lapar dah.. nak gi lunch jap.. lepas makan i jalan2 umah korang k~
tata titi tutuuuuu..

sekian.. n3 tempek gambar CH lagi.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

ct cheery said...

urmm bestnyer.berniat nak bawak parent bercuti kat sini jugak tp smpai skrang tak terlaksana lagi,huhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

so suweet dapat bunga you ! :)

ros_reeza said...

syoknya kak gi sana.. Ros still planning nak ke sana..

Kakzakie said...

Betul kata Zura tak semua lelaki nak belikan bunga. Macam hubby kakaklah beli bunga dlm pasu adalah bunga sekuntum macam ini memang tak pernah pun Zura:)

norhidana miswan said...

alahai bestnyer lah, pg ramai2 gini kan... sana sini sume pg sama... mmg sesuai lah gambar kt stoberi beso tuh, sbb tuan nyer diri pun pakai baju merah gk hehhe

itulah kt sana mmg tak sah kalu tak lyn stoberi coklat, biarlah berulang2 pun, udahla senang jumpa, murah lak tuh kan...

akak setuju mmg tak sume laki akan belikan bunga kt isterinyer, kalu edy kite mintak baru beli, tu pun pikir n tanya banyak kali... hahahha

gambar last tu comei lah cik abg pakai topi pink tuh

lizz said...

Amboi seronoknyer pi sinih..ni yang nak kena pi jugek ni...dah lama x merasa udara cameron nih dan makan stoberi coklat lahai sedapnyer...siap sedondon lg yek..

Sura Mohd said...

Bab dapat bunga tu memang jeles sebab tak pernah dapat yg slalu dapat dulu2 coklat jer..huhuhu

Fiza Rahman said...

Happy family. Best tu dpt munga ☺

lieyalatif said...

hai zura...pe kabar?

ishhh alang2 dah amik gambar byk2 rugi tak abadikan dlm blog zura...ni laa kenangan terindah....bukan senang nak berkumpul ramai2 mcm nie....betul kate zura, raye pun belum tentu dpt berkumpul ramai2 semua kan....ade yg balik umah mertua laaaa...ade yg kene keje laaa...so bile dpt peluang cuti2 mcm ni mmg harus gunakan peluang sebaiknye....

setuju dgn zura...nampak air muke hepi dan bahagia pada raut wajah mak zura...seronok die tgk semua anak2 disekelilingnye....lepas ni zura kene plan lagi cuti2 mcm ni at least setahun sekali....

amboi2 dpt bungaaaaa dieeee...soo lomantikkkkkkk...ish geram tgk bunga2 kat atas tu zura oiiiii..cannot tahan woo...kalo lieya pun harus beli heheheeheh

tang coklat stroberi pun same...dah dok atas tu takkan nak tgk jek kan...harus bedal kaw2 kang mengiggau2 terbayang plak bile turun dari ch nanti heheheeheh...lg pun org kate kalo makan strawberi kat atas tu manis die lain mcm sikit....dah bawak turun tu die masam sikit...lieya pun dengar2 org le ckp hehheeheheh

Tihara said...

seronok kan pergi ramai2 dengan family baru meriah :)

Ain Noraini said...

dapat bunga..seronoknya...
coklat stroberi lagi mengancam zura...ni yg buat terliur niii...

Ain Noraini said...

dapat bunga..seronoknya...
coklat stroberi lagi mengancam zura...ni yg buat terliur niii...

hainom OKje said...

Gi tempat gini surelah stroberi yg di carikan Zura....tambah pulak mak mertua petikkan tambah manislah stroberi tu....
Hehe....
Sukalah tukan dpt ros dpd Cinta ....tengok posing pun dah tau ....

Myra Jay said...

Sedondon Zura bergambar dengan stoberi tu ha :)

Alahai rindunya nak ke sana

mamaarifakeem said...

Waaah g reramai, happening.. syok aa.. :-)

eyeyou said...

kita pon xpenah dpt bunga u...tp xjeles pon...happening kalo jalan ramai2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...