Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 21, 2014

...Dah Jadik Satu Kerja Pulakkkkk!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Semoga aura positif terus meresap masuk dalam badan ini. Amin~

2 hari di hujung minggu tanpa bekalan air adalah sgt... Urmm.. tak tau nak cakap ape. semua keje lah x jadik. nak basuh baju boleh lagi hold. tapi bab nak mandi n masak tu memang susah nak elak. sudahnye.. pagi kami gi bekfes kat mamak. lunch kami gi melepak kat umah adik kat Klang. petang baru balik umah.. hehehe.

Ooohh.. haini ade bende nak citer2 ngan korang.
korang selalu gi shopping kat giant tak??

pernah x korang di beri kertas nih bersama stiker kecik2.
haaaa.. ini i punye kertas. dah renyuk dah sbb simpan dlm purse. hahaha.
berlipat2 gituu kekdahnye.

nampak x pisau yang gojes kat kertas tuh???
haaaaa.. nih i ngah mencuba sedaya upaya lah nih. mana tau dapat pisau mahal dengan harga murah kan~

mcm2 jenis pisau jugak kan~
kumpul stiker + beberapa RM.. dapat pisau mahal!!!
sape yang x mau kan~ 

bilangan stiker i setakat haini.
uihhhss.. banyak lagi yang diperlukan nampaknye. 
kempen nih berakhir July nanti. harap2 dapat lah kumpul barang sebilah 2 pisau nih.. hahahahahaha. satu pisau pon hazabedah nak kumpul stiker. mimpi plak nak dpt byk bilah.
takpeee.. verangan x yah bayar. hahahahaha

Haaaa.. Amacam??? korang ade kumpul stiker giant tuh x??

Sekian.. Kesah kumpul stiker!

p/s: sesiapa yang berhajat nak dermakan stiker itu pada i adalah sangat di alau2kan. hahahaha. nak derma pisau terus pon boleh*pangsedas!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

Rizziela said...

hihi..sy pun ada..tp selalu terhilangkan stiker tu..sebab kecik sangat..cik hubby ajer yg dok ia2 kumpulkan stiker ni

Cho Zila said...

dah lama tak shopping di giant sekali minggu sudah beli barang sikti der bendani.. alahai dah melepasler banyakkan...

Eliss Mie said...

kak eliss dpt sticker hr tu.. buang kat mana ntah..ada dlm 4-5 keping.hihihihi. x tau lak ada org kumpul. gi giant sekali sekala ja..

norhidana miswan said...

akak pun terjebak sama dik oi... ada yg giant punya yg aeon jusco pun ada... skrg kalu nk beli brg agak2 lbh rm30 msti pg giant or aeon.... punyalah nk dpt kn kupon tuh hehehe

siti alfakhishah aman said...

cmne nak bg sticker.. alise je pon shopping dekat jiason jek..

Tihara said...

ade kot sekali setahun sopin situ sebab jauh sangat kat kuantan :)

SYANI said...

Mak ai, rajinnya mengumpul....

Kakzakie said...

Oh.. kakak pun tengah mengumpul ni Zura. Tapi kakak belum redeem lagi - masih panjang lagi masa kita kumpul dulu - mana tahu dpt dua set!

Ain Noraini said...

kak ain pun ada jugak zura..
tapi tak tahu ler bila nk penuh...

Sidratul Muntaha said...

ala der
aku aritu byk
dah kubuang
aku pisau2 cap giant i aku tak minat
tak tajam
aku klu nk betul2 beli pisau kat kedai hardware or keai jual dapur2 dgn oven
mmg terbukti ketajamannya
eh..mcm kopi jantan la plak...

eyeyou said...

rajinnya...byk sgt nak kena kumpul stiker tu..malassssss..

jemput join GA kita.. http://eyeyou76.blogspot.com/2014/04/happy-birthday.html

Daddy Ziyyad said...

saya takde sticker tu...sebab shopping kat tesco...kena kumpulkan 60 keping tuuu...selamat mengumpul! hahaha

Sura Mohd said...

kaksura pun kumpul jugak..mula-mula kumpul JJ punya..sama jugak dapat pisau..bila pergi Giant..pun sama..pisau jugak..jenuh la kumpul dua-dua..

Mila@Rimbun said...

kumpul jugak, tapi baru sikit, jenuh nak kumpul... dapat angkut satu yg murah pun dah ok kut hihihi.
Untung kalau org ada anak kecik, selalu beli pampers or susu, banyak boleh kumpul kan

Fifi Nadhrah said...

kak zura.. kalaulah.. kalaulah saye boleh g shopping.. saye g shopping dekat giant lepas tu bagi stiker kat akak.. tapi saye tak boleh g shopping lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...