Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 4, 2014

...Kasih Seorang Kakak Pada Adiknya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam hari Jumaat yang penuh berkat.

Hari nih nak stop jap n3 tempek gambar banyak2.
i is malas nak memilih gambar yang banyak itu.
nak rehatkan mata sendirik ngan mata korang jugak. hahahaha

Haini layanlah kesah anak2 i.
kejadian masih lagi kat CH haitu.

Masa kat Lavender garden, My Anis kan jalan ngan geng2 dia.
dah kuar dari lavender garden tuh, dia bawak secawan jagung. Makteh dia belanja katanya.
si adik pon duduk dekat2 ngan kakak dia sambil wat muka kesian.

Tengok jer kakak makan sambil wat muka kesian lagi.
hahahahaha.. kesian kan~

Kakak yang x sampai hati tengok adik wat muka kesian.
bagilah adik rasa sikit. hehehe.

Kasih Seorang Kakak pada adiknye.

Sedapnyeeeee.

Makan lah 2 badik tu sampai habes 1 cup jagung tuh.
selalunye si kakak memang x de masalah nak kongsi dengan adik dia.
tapi kalo si adikkkk.. dia lain macam sket. kena saiko lebih sket baru dia kongsi makan pape dengan kakak dia.

kadang2 tuh mamanye suh dia tengok muka kesian kakak dia. 
baru lah dia cakap.. yela yela.. adik nak kongci lah niii.
hahahhahahaha.. macam2 keletah 2 badik nih. ade saja ragamnye.

Sekian.. Kesah 2 badik.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Zee Suhaini said...

kesian sungguh nampak muka delisha tuh..hahahaha..pandai yer..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

biasanya kakak memang kna mengalah ..hihi :)

SYANI said...

Sama la anak2 saya pun.. Bila time baik semua pun boleh share, cuba time tgh gaduh..masing2 buat hal..

LiYa HaNiF :: said...

alaaaa sweetnnya kakak anis suap adik jagung.... Moga Qalesya & Qhalif pun begini gak keakrapan mereka.. ^_~

Kakzakie said...

Mereka ni Zura masih suci bersih. Apa yg dibuat adalah atas didikan penjaganya. Kalau baik asuhan baiklah hasilnya.

Tengok macam ini kita pun suka kan:)

hainom OKje said...

Selalu perangai adik mmg kecekut sikit dpd kakak haha....Kakak mmg baik hati biasanya

BUNDA said...

Kalau takder ragam...takder kerenah bukan lah budak2 namanya....tapi bende tulah yang meriah dan menghiburkan....

Salam Jumaat dari bunda...

norhidana miswan said...

heheheh budak2 kan... yelah si kakak msti lah kene mengelah banyak dr si adik kan... betul tak?

Daddy Ziyyad said...

meh sini uncle belanja kakak & adik sorang satu cup jagung :)

NOR ROSZANA RAHIM said...

alolo... sweet nye.. jom follow blog ana... http://jantungk.blogspot.com/

Aishah Jahirah said...

hahaa adik msti kena otai lebih...kih3

Atia Adina said...

alahai comelnya aksi dua beradik ni.....kalo adam bila dia nak...tak der lah dia wat muka kesian....dia terus jerit melalak kat situ kalo akak dia tak bagi...adoihai

Sura Mohd said...

baiknya si kakak..adiknya pun kira baik..kalau anak akak si Afif..abang /kakak punya..buat macam dia punya:)

lizz said...

comey la anis pakai tudung tu zura...kemas jer...
amboi delisha sap mencankung yek..pandai bodek akak yer delisha...auntie nengok terliur teringat jagung kat comeron memang mabelss rasanyer...

Cho Zila said...

ituler anak2kan.. tapi kita kena ajar jugakkan konsep kasih sayang... kot nanti dia lupa...

eyeyou said...

sweettt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...