Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 17, 2014

...Kenapa Nangis???...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Khamis.

Haini I mc lagi.. cirit birit dari semalam. Sampai rasa melepek dah badan I nih. Doakan I cepat sembuh ye.

Haini layan bebelan ringkas jer lah.
 X bape sihat nak bebel panjang2.. muehehehe.



Agak2 korang, nape Delisha nangis?
Gambar nih I snap masa balik dari CH haitu.
Elok sampi pintu pagar rumah. Dia pon nangis.
Hahahhahhaahaha.
Tau kenape???
Sebabnyeeeee.

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Sebabnyeeeeee...
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Dia kata nak tido hotel.. x nak balik rumah!.
Hahahhahahaha.
Kemain lagi kan budak2 sekarang.
Sabor jer lah byk2.

Puas jugak lah mujuk dia masuk rumah.
Last2 masuk gak dalam rumah lepas mama kata nanti kita gi lagi.. tunggu mama gaji dulu.
Hahahahahhha.

Okehlah.. itu jer nak share haini.
Kesah anak yang bijak lagi solehah nih.

Sekian... keletah Delisha.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

umi alya said...

Lorrrrrrrrrrrr nak tidur hotel rupanya

Zee Suhaini said...

mama kena book hotel selalu la camni..
bebudak sekarang demand tinggi zura..haha

Tihara said...

sian nya nangis nak duk hotel,
cute :)

Sura Mohd said...

hihi..ingatkan apa tadi.
ini kes tak puas tido hotel la ni.:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Syafakillah Nafiraa... cepat sembuh ye..

Lahhh nak tido hotel lagi.. nasib baik mama pandai pujuk tu :)

Masya said...

hahaha.. sabar je lah adik ni tau...

moga zura cpt sembuh yer.. cirit birit mmg teruk minum teh panas, tp sy minum yakult alhamdulillah perut pun ok.. x cirit birit lg

siti alfakhishah aman said...

rumah mama pon hotel la syg.. :) tp xde bath tab jek..

Atia Adina said...

hahahha...amboi amboi amboi

maszmadi said...

bijak bijak... hihi
same la anak kita zura, tapi Aisha advance sikit, nak ikut mama pi outstation (keja negeri lain, pi naik flight n tido hotel) sebab pernah sekali bawa dia pi outstation ke kelantan tahun sudah... nak mintak lagi... hehe

Kakzakie said...

Kakak ingatkan nangis sebab berpisah dgn sepupu-sepapat dia alkisahnya tak puas tidur hotel hihi....

norhidana miswan said...

hahahah ingatkan kene kutil mak nyer... aduhai sian ko dik cirit lak... jgn minum susu tau time2 nih, banyak minum air suam n jgn lupe mkn ubat yek... suh cinta bt kan bubur nasi yek

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya pun lepas bercuti rase nak nagis gak kena balik umah ..hahahahha :P

Ayu Ayunie said...

kehkeh.. same thing ngan ayna. kakaknya nak balik umah nak main dgn kengkawan, tp yg adik dia pulok taknak balik. nak tido hotel lagi. syok sgt sbb hotel ada kolam kot. so, skrg kenala hias umah macam hotel yer tak.. ngeeee

lizz said...

Ooo sedih sungguh nak tdo hotel yer delisha...meh tdo kat hotel umah auntie nak dak...

Dhiaqiud said...

haha...lawak la delisha ni..demand sungguh la budok ni..

ct cheery said...

hahaha..ingatkan apa lah haii

Maria Firdz said...

Lahai.. Nk tido hotel...

Fiza Rahman said...

Hehehe...dah sedap tido hotel lettew.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...