Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 9, 2014

...Roti Canai Penuh Kasih Sayang...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Senyum Senyum Selaluuu.. senyum itu kan sedekah yang paling mudah..:)

Hari ini nak tempek menu kegemaran kami.
Anak2 memang suka.

Roti canai penuh kasih sayang.
Hasil gorengan si mama yang cukup penyayang. erkkk!
sedap hoiiii.. anak2 cicah gula jer. habes sekeping sorang tau~

camner i buar roti canai?
errrrr.. errrrr... errr...

ape?? nak resipi???
errrrrr..

jap eh.. nak pikir.. nak share ke tidok resipinye..
kalo i share u ols jangan marah iol okey!
janjiii!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Resipi mudah ajer u all.
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaaaaaaaaa... resipinyeeee.
i beli roti canai segera ajer~
jangan marah haaaaaaa.
*lariklintangpukangsembunyidalamsemak

sekian... 

P/S: Jangan marah uols~ gurauan di pagi Rabu. hekhekhekhek


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Kakzakie said...

Bertuah betul adik kakak ni ye.. Kakak ingatlah betullah zura mencanai roti pepagi hari kerja ni. Kalau goreng macam ini kakak pun boleh hihi...

Zee Suhaini said...

resepi paling senang ni zura..janji ada duit kat poket..hihi

Sura Mohd said...

hii..sama lah resepi kita..cuma brand lain jer..kat umah wajib ada.
cicah ngan gula adalah wajib bg anak2..dari yg kecik sampai ke besor..:)

Sidratul Muntaha said...

confirm kena lempang dgn aku ni
ahahahha
resepi kuar kotak je dan panaskn
ahaha
oitt
lawo blog?
mana bikin?

Eliss Mie said...

sama la kita...hihihi. tapi budak ofiz kak eliss ada sorang reti buat roti canai.lelaki pulak tu..maluuuuu :p kak eliss suka beli jenama kawan jenis plain paratha.sedappp...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam Ukhuwah Zura...

Laaa akak ingat zura yg buat roti canai tu... memang rajin lah tu.. rupanya akak ... tipah tertipu ehe :)
Akak follow.. jemputlah ke blog kecik akak ye :)

norhidana miswan said...

terpedaya tau hakak.... ingatkan tebar sndiri sume... rupenyer itu sume cume tipu belaka

maszmadi said...

kak ra.. eh! zura, (baru pasan yg zura lbih muda dr masz, tgok entry besday zura ritu, sori ekk, hihi)
ha roti canai pon feberet kami sekeluarga, nyum2, sedapnyerrrrr

LiYa HaNiF :: said...

hehehe liya pun sll beli roti canai segera jer...

hainom OKje said...

Okje pun tak kuasa nak membuat Zura walaupun teringin nak buat sendiri....hehe...nampak tak pemalasnya disitu..... Kalau ada kari lagi sedapkan...tp ada gula pun dah best sangat dah...

Tihara said...

ok la tu zura, janji kenyang :)

lieyalatif said...

kehkehkeh..aci ngelat ni zura...tertipu semua hah hahaahaha....

betul zura cecah gula sedap...cecah susu pekat manis pun sedap...anak2 lieya suke sapu susu pekat manis pastu tabur milo....perggggg bertambah2 keping bile makan haaaa sorang2 haahahahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahaha...sedap ek yang frozen macam ni ..? mudah kan..sy tak pernah cuba lagi

Cho Zila said...

baru nak kagum tau... rajinnyer zurani... rupanyer samalah kita...

Daddy Ziyyad said...

tu kalau goreng garing..cecah susu pekat manis....sedappppp jugak :)

umi alya said...

segerapn segera le, janji anak2 suka

Myra Jay said...

Hheeee, mudah, cepat yang penting sedap :D

lizz said...

haha sabo jerla..takper zura janji masak sedap dan kenyang hehe

Izan Ishak said...

wahhh... baru nak kagum tadi. yg penting mama tetap sediakan roti canai tu dgn penuh kasih sayang kan!

ros_reeza said...

senangnya resepi ni kak.. hahha.. pandai bergurau yer :)

siti alfakhishah aman said...

kite beli jenama ape ek.. lupa plak. tapi memang garing kalau masak.. cecah plak dengan sambal tumis.. pehhh.. hantu pedas la katekan..

roti seger ni mak alise terpaling suka,, ate abah mals dah nak menguli.. beli intsant je senang kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...