Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 16, 2014

...WW | Sesuai Untuk Paparan Wanita Sahaja | Rahsia...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Layan WW lah haini.

Aaauuummmm!*bunyi rimau mengaum~ :P
*sambil angkat2 kening.

sekian.. WW 18sx. Muahahahahahaha


P/s: baru 3 hari cuba.. nanti i update kesannye k!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

SYANI said...

Aummmm... Nanti review ye.. Nanti saya habis pantang boleh le try kalau ok..

Myra Jay said...

Myra baru order je..
Tak sabar nak baca review dari Zura ;)

babYpose said...

Salam, wah teringin nak tau lebih ni. Saya klik heartbeat tadi :)

eyeyou said...

new packaging ya..dulu ada try sebotol tp......

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aumm..auuumm..nanati bgtau kesannya o.k..kalau best nak jugak :P

Zee Suhaini said...

tengah pemes skarang ni kan..

Anonymous said...

Auwwww sabor jerlakan...kihkih
harum sangat tuh...
lentok sungguh nengok gaya wanita tuh...

lizz said...

Auwwww sabor jerlakan...kihkih
harum sangat tuh...
lentok sungguh nengok gaya wanita tuh...

siti alfakhishah aman said...

aummmm.. kite pon dah order.. nak hilangkan keputihan.. baru makan 1minggu

Fiza Rahman said...

Malam² harum yer noks...ekekeke...

Femes betul erk. Sana sini citer harum malam.

Sura Mohd said...

cepat la ..tak sabar nak tunggu review..betol ke elok..hihi:)

Sue Bee said...

aauummm!!!..power gak bunyi nya tu..nak tengok review pas ni

Tihara said...

akak pun teringin nak try tapi
tengah try produk lain..
tak sabo nak baca review zura :)

Kakzakie said...

Kalau macam ini punya promo Zura boleh jadi duta productnya hihi...

norhidana miswan said...

ni akak tak penah try, tp bidadari akak pnh try tp nyer tak ngam ngn akak... tiap kali lps minum msti akak sakit kepala sgt2...

Delimasari said...

ramai peminat tu

Cho Zila said...

amboi mengaum sampai kesini bunyinyer...

ct cheery said...

alah akak ni,bawu nak panas punggung baca nengok nengok auummm jer lebih haha..ni kena buat buat paham sendiri ni..hahaha

Masya said...

hohohoho harum malam je eh.. siang harum tak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...