Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 25, 2014

...Bercuti Panjang | Majlis Kahwin...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. amin~

agak kelam kabut minggu nih. semua keje cuba si selesaikan sebelom barcuti panjang.
ye.. i akan bercuti panjang hujung minggu nih.
Hari Khamis start cuti. atau kemungkinan besar hari Rabu iaitu esok i amik halfday. ahaks.

bercuti panjang sebab ade Majlis besar kat rumah My Ma n Ayah.

Majlis Kahwin ade bongsu i. Adik Na.
InsyaAllah.. Hari Khamis ini, 27.11.2014
Tapi kakak dia start cuti pada hari khamis tu. 
x boleh nak buat ape.. hari bekerja kan~
My Cinta susah nak amik cuti panjang. i nih boleh jer. hehehe
takpe lah.. janji boleh balik kan!

siapa yang berada di sekitar, jemput lah datang rumah My Ma n Ayah yer.
memeriahkan Majlis Kahwin adik i.
jemput yer semua.

peta lokasi yang jelas sket.
kalo agak sesat.. boleh call k~

ok.. itu jer nak bgtau.. hehehe.
nak gi jenjalan jap.
Tata titi tutuuu..

sekian.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

norhidana miswan said...

waduhhhh bestnyer nk balik kg, dik felda kerteh tu bhg mana? mil akak kt pangkalan ranggon kerteh nun belakang kerteh nyer lapangan terbang... kalu dkt raya2 nnti boleh la jumpa... sbb tgk map tu mcm tak jauh je heheheh

SYANI said...

Tahniah... Nak dapat adik ipar baru ye.. Tahniah juga untuk adik Zura.

Daddy Ziyyad said...

Tahniah buat adik...
Dan selamat bercuti panjang...balik ke Paka...:)

Eh, kenapa majlis nya pada hari bekerja?

hainom OKje said...

Ngelatlah ni..... kak long tak tolong apa haha....Ni adik zura yg tunang itu hari ke?.... Kejap jer depa dah nak kawen yek Zura....
Kalau dekat best jugak makan nasi minyak ni tp apakan daya jauh bedo'oh.....

Apa pun okje ucapkan Selamat Pengantin Baru, moga cepat cepat dapat anak yer....

SalbiahM said...

selamat bercuti kak..semoga semuanya berjalan lancar

umi alya said...

amboi2 zura, lamanya cuti..

tahniah buat adik bongsu ya..

NzA said...

moga dipermudahkan segala perancangan...InsyaAllah
Selamat Pengantin Baru utk si cute jue

TeacherAzimah said...

selamat balik kg zura! wahhh kenduri besar. enjoy ya!

Zee Suhaini said...

selamat bercuti zura..
bestnya dapat balik kampung..
bertambah lagi ahli keluarga..

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah utk adik Zura, Selamat pengantin baru... Bestnye Zura dapat duk kg lelama.. Haza boleh ujung mggu ajek..

LYAfrina said...

Moga selamat sampai ye.zura...sini.kan hujan skarang.. mesti.meriah majlis sbb ank.bongsu kan...

Fiza Rahman said...

Happy holiday. Selamat penhantin baru buat mereka & tahniah dapat adik ipar ☺

siti alfakhishah aman said...

TAHNIAH.. hati2 balik kg tu.,.

Sura Mohd said...

tahniah buat adik zura...seronok wey dpt balik kg...selamat bercuti..:)

maszmadi muhamad said...

tahniah adik Na..... semoga bahgia hingga ke akhir hayat.. aamiin
&
happy holiday zura n family..

Zura Tahir said...

tahniah...dpt lg adik ipar...

Najib Ariyan said...

cantikkan kad kahwin tu... tahniah untuk adik tu yer.. selamat menempuh alam perkahwinan

Salina@IbuAqil said...

Selamat pengantin baru..
Moga kekal hingga ke Jannah!!
Aamiin!!!!!!!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Bakal dapat adik ipar baru la ni kan ? Comei adik Na zura :)

Fifi Nadhrah said...

kalau bace awal entry ni pon saye tak sempat g akak.. jauh sgt.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...