Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 20, 2014

...Sekitar Majlis Hari Kecemerlangan Pelajar | My Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Senyum lah.. senyum itu kan sedekah yang paling Mudah.

BZ sungguh hari ini... terkejar2 buat keje.. semua nye nak cepat.
fenat rasanye.. hehehe.

Hari ini adalah Hari Kecemerlangan Pelajar di sekolah KAFA My Anis.
Tapi i x dapat nak joint majlis tuh. selalunye i curik2 keluar jugak kalo ada majlis camnih, tapi hari ini x dapat. sebab esok nak halfday lagi. huhuhu
jadiknye Cinta jer dapat pergi. itu pon Cinta kuar sekejap dari tempat keje dia. nasib lah tempat keje Cinta dekat jer dengan Sekolah.

Moh lah layan gambar2 yang Cinta Wasap bagi i neh.
hilang sket lah rasa kecewa x dpt joint tuh.

Majlis Ikhtifal Dan Hari Kecemerlangan Pelajar.
Alhamdulillah.. pertama kali mendapat jemputan ke majlis ini.
InsyaAllah.. Tahun depan teringin nak dapat jemputan lagi.
usaha! usaha! usaha!

No 3 yang sangat tidak disangka2!
tapi, sangat menjadik pemangkin untuk i.
Tahniah dan Terima Kasih My Anis~
sebab buat mama tersedar akan kelebihan anak mama nih. :)

beratur tunggi giliran naik pentas. 
ceria jer muka My Anis kan~ hehehe
dapat tengok papa datang pon dah ceria dah.

Giliran sudah tiba.
bangganye Mama..
moga tahun depan akan ada peningkatan lagi k!
kita usaha sama2 okeh.

Alhamdulillah.. 

InsyaAllah.. semoga ini menjadik pemangkin semangat buat mama.

Tahniah Kakak Anis.
mama x sangka sangat2.
moga terus cemerlang di dunia dan akhirat. Amin~

Gambar yang buat i jeles. huhuhuhuhu.
Papa dan Anak Papa.
Cinta dengan baju keje jer.. hehehe.

Alhamdulillah.. Syukur dengan segala rezeki yang Allah kirimkan.
Moga Akan terus ada rezeki untuk My Anis dalam ape jua bidang yang di ceburi. Amin~

Sekian.. N3 mak2 lagi.. hahahahaha



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

babYpose said...

Alhamdulillah Tahniah kakak anis, tahniah juga pada mama berjaya mendidik kakak, syukur. happy kan

lia ummiirfan said...

AlhamduLILLAH dan Tahniah! :))

Mummy Chubby said...

alhamdulillah...tahniah anis. anak mummy kureng skit tap alhamdulillah ada peningkatan adri ujian pertengahan tahun punya. itu je dia termampu.hu hu huu

hainom OKje said...

Tahniah Anis, tahniah buat emak ayahnya jugak...... seronoknya mama ngan papakan dapat tengok anak ambik hadiah....OKje sampai sudah tak dapat Zura kalau hujung tahun haha....

See Allah bagi kegembiraan kat sini...

Sura Mohd said...

Tahniah Anis..semoga lebih cemerlang lagi dimasa akan datang..tahniah jugak buat zura dan suami..:)

Sura Mohd said...

Tahniah Anis..semoga lebih cemerlang lagi dimasa akan datang..tahniah jugak buat zura dan suami..:)

siti alfakhishah aman said...

congrate kakak.. eh sedap la nama penuh kakak.. 3 harkat..

moga tahun depan bertambah baik lagi ye kakak..

Kakzakie said...

Oh... kesian pulak sebab Zura tak dpt hadir. Kalau anak kakak menangis Zura. Kakak dgn abang kena dtg tak kira macam mana sekalipun. Sebab itu tiap tahun kakak memang dah ready..

Next year kena ready Zura dah tahu kan. Set masa kerja baik-baik luangkan masa buat Anis ambil anugerah...

Tahniah buat anakanda Anis. Jadi mentor adik nan sorang tu..

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!!!
Tahniah kakak anis..
Semoga Anis terus cemerlang..
Ibu pn sebak dpt rasakan syahdunya hati mak anis.. ;,)
Aqil Naim nnt x tau lah mcm mana..
AllahuRabbi!! Risau rasanya hati..
Sobssss!!

Mama Myja said...

wah bestnyer tempat ketiga. tahniah..

Tihara said...

Alhamdulillah, tahniah anis
moga jadi anak yang cemerlang
^_^

NzA said...

Tahniah Anis, mama dan papanya.....Alhamdulillah, permulaan yg baik.

norhidana miswan said...

tahniah anis yg comei lote... zura tak pi ke? cume cinta zura je yg pg tgk ek... ok lah tu kan...

cinta zura keje kt UMW ek, akak trs teringat laki akak dpt projek kt UMW shah alam nun, tak pasti lah pojek bt bangunan pe...

LYAfrina said...

alhamdulillah..
tahniah buat anis..
tahun depan terus usaha ye anis..
rasa terharu kan leh tgk anak naik pentas terimi pghargaan..

mujur sekarang ada app whatsapp.. walaupon x dpt pegi mjlis, atleast dpt jugak tgk melalui pic2 kan

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah kakak anis...

dalila said...

alhamdulillah..tahniah anis.. :)

Najib Ariyan said...

tahniah atas kesungguh dan cemerlang... suka mak bapak anak dapat hadiah...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Tahniah Anis...:)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah anis. Semoga terus cemerlang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...