Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 13, 2014

...Blur | Masih dalam Mode : Baru Sihat...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Mencari kembali Mood yang karam di laut dalam.
hehehehe.


Mode : Blur.
hahahahahahaha.

kembali bekerja hari ini selepas sehari bercuti sakit.
demam selsema.. Demam urat pon yer jugak kot.

oleh kerana haini tuan blog blur.
so, n3 pon blur2 jugak. jangan jangkit kat Uols sudah lah!
haini i nak gi merayap umah korang jer.
semalam 1 hari x jenguk blog.

Tata titi tutuuuu.

Sekian..n3 org blur.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

hainom OKje said...

La demam ke Zura....siannya....Buat apa sampai demam urat tu?

lieyalatif said...

alahai zura tgk pic tu jgn betul2 zura serabai mcm tu dah le tauuu...kang satu opis lari kang hihihihi...

musim kot ni zura...lieya pun kelmarin dgn ulsernyer pastu bisa2 badan mcm nak demam...laju2 telan air badak ngan panadol....mata pun dah panas2...mujur tak jadi demam...dah le tgh sorang2 ni sbb hubby kursus 3 hari.....

zura mkn ubat tau...kalo rajin mkn vitamin c....hope zura sihat2 selalu n ceria2 key....kalo dekat leh lieya tolong2 urut2 bahu ke tampal koyok ke ekekekekeekek

εïзmummyHazaεïз said...

Take care zura.. Kite pon terawang2an ni...

Bunda a.k.a KN said...

Jaga kesihatan...makan ubat...

Bunda a.k.a KN said...

Jaga kesihatan...makan ubat...

Fizalinolie said...

Take care zura :) happy blogwalking...

norhidana miswan said...

huhu moga cpt sihat n cargas ye adik ku syg.... yelah klu iktkan nk sambung cuti tp kang apa lak org lain2 ckp kan

Daddy Ziyyad said...

moga sembuh seperti sediakala, tak blur! :)

babYpose said...

conel pic tu, moga cepat sembuh, minum air banyak inshaAllah, take care zura ♡

Kakzakie said...

Hmm... dlm blur pun masih boleh bw ok juga zura. Tak apalah sesekali diuji - sikit aje ni. Kakak pun sama juga sebenarnya:)

shark said...

WEH makcik..apesal asik sama dengan hang ek..hg sesema aku lak jangkit nih..teruk sungguh sengsara nak buat koje ;(

haihhh...

bila nak buat kenduri housewarming?jangan lupe panggil aku..aku kan dekat dengan hang..kekdahnya dekatnya hanya sekentut sahaja kuikuikui ;p

LYAfrina said...

biasalah..bila bru sembuh dari sakit mmg lemau sikit..kena seru mood datang ni

Mama Myja said...

semoga cepat sembuh ya sis...

umi alya said...

Demam? ada apa2kah zura?

Meh join GA

http://mimialya1.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

Mia Liana said...

moga cepat sembuh. take care...

- Mia Liana -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...