Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 1, 2014

...Kesah Di Sebalik Gambar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.
Selamat berhujung minggu buat semua.

I bercuti haini.. jaga anak, Pengasuh dorang masih bercuti haini.
jadik i pon kena amik cuti jugak. hehehe.
Hari nih My Anis ade rombongan sekolah. pergi Kidzania.
Harap2 dia enjoy lah dengan rombongan bersama kawan2 dan cikgu dia nih.
Moga dia pandai jaga diri dia jugak.. Amin~

Haini nak wat n3 simple2 jer.
nak kongsikan beberapa gambar. hehehe

Anakda2 sedang tekun mewarna.
xtvt pada hari Ahad.. melukis dan mewarna.
tema lukisan My Anis : Buah-buahan.
My Delisha : bebas a.k.a ikutdan. :))

water color tuh hasil tangkapan kat Daiso jugak tuh.
selalunye memang i x akan beli water color. tapi yang jenis camnih rasa berkenan pulak di hati. so, layankan ajer lah~

Auwwww... menu sarapan kami.
cekodok ikan bilis + kopok lekor Ganu.
kopok lekor tuh adik ipar bagi masa dia balik dr kampung haitu.
skali kirim dengan duku dan dokong haitu.
sedap x payah cakap lah.. hahahahaha
cekodok ikan bilis pon sedap wohhhh.. buat cekodok nih sebab i terliur tengok cekodok bilis kat blog OKjer. hahahaha.

Kuda besi kami masuk SPA.
Cinta pi hantar kat Carmotor Wash saja.
i pon tak tahu nape Cinta x mo cuci sendirik.
hahahaha.

hamboi.. hamboiiiii.. anak dara sangat kan!
kecik2 pon dah pandai nk make up2.
kalah maknye hoiii.

Sepupu dia punye peralatan Make up.
kemahen lagi kannn!
hehehehe

Ok.. itu jer nak share haini.
Selamat berhujung minggu semua.

Sekian.. Kongsi2 gambar.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

Sura Mohd said...

tak tahan tengok menu sarapan tu..tergoda..telan air liur jelah..
selamat berhujung minggu zura..:)

SalbiahM said...

salam hujung minggu kak..saya kerja hari ni..hehe

NzA said...

Selamat berhujung minggu zura...adeh..kopok lekor...xthn tgk.

umi alya said...

cekodok bilis.. sedapnya..

comel 2 beradik tu bermake up..

εïзmummyHazaεïз said...

Kemain adik beradik make up ye.. Kepok ganu haza baru je abis...

LYAfrina said...

ha ha..
kalo dah anak pompuan mmg xleh lari main alat mekap ni..

Tihara said...

wah make over gitu
dah anak dara, masa akak kecik2 dulu
memang suka pakai lipstick hihi :)

Bunda a.k.a KN said...

Bunda suka kepok leko...lama tak makan...yang ada jual tepi jalan dan pasar malam kat sini tak sedap...

Haritu anak bunda ada kirim kat kawan dia balik ganu...sedap sangat...

Amboi dah anak dara tu..anak dara jugak...dah pandai nak melawa...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kitorg pun selalu hantar carwash je kuda besi tn.john..hahahah...tak lama lagi habis la mama dia kna beli makeup buat anak2 solehah tu skali ..hihi

Fiza Rahman said...

Sedap nya tgk kopok lekor tu zura. Dah lah posa harini.

Myra Jay said...

Perghhh terliur menu sarapan tu :D

hainom OKje said...

Dalam banyak banyak gambo tu Okje dah terliur dengan kopok leko tu..... Tetiba terus teringin nak gi Ganu jugak dan dan ni hehe...

Bestkan kalau dapat gi Ganu Zura...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...