Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 19, 2014

...WW | N3 Khidmat Masyarakat | Kepada Yang Layak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Layan WW haini jom.

yang layak boleh lah cuba mohon.
mana tau ade rezeki kan~

Sekian.. n3 khidmat Masyarakat.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

norhidana miswan said...

ingatkan kt radio je ada kt sini pun ada n3 khidmat masyarakat...

Zee Suhaini said...

nak jugak tapi tak layak..

umi alya said...

Sori zura, nama anak2 mmg tak pernah masuk ke dalam list bantuan sejak dulu hingga kini.. urrmmmm..

Sura Mohd said...

rezeki untuk yg kurang berkemampuan..tapi rasanya tak ramai yg kurang 1500...kalau yang 3000 kebawah ramai la..tahun lepas anak2 akak dapat bantuan kasut sekolah...isteri ketua kampung bagi.tak mintak pon..30 hengget sorang(voucer)..jadik ler..Br1m tak dapat..:)

Mama Myja said...

good sharing sis..

Tihara said...

sebenarnya pendapatan isi rumah RM3000 sebulan pun tak berapa nak cukup realitinya.sebab akak pernah rasa 10 tahun dulu masa tinggal di Serdang, Seri Kembangan..kalau zaman la ni tak tau nak habak la..sekarang duk kat kampung, alhamdulillah..duk rumah sendiri tak perlu bayar2 sewa macam dulu

Daddy Ziyyad said...

Moga mereka yg kurang berkemampuan, dapat diringankan bebannya..Insya Allah

Daddy Ziyyad said...

Moga mereka yg kurang berkemampuan, dapat diringankan bebannya..Insya Allah

Kakzakie said...

Yelah Zura kalau RM1500/- sebulan manalah mencukupi kalau tak dibantu. Kesian... bayangkan kos makan aje dah lebih dari itu...

siti alfakhishah aman said...

ingat bantuan BRIM jek.. bantuan back to school pon ade.. sekarang gaji bawah 1k memang perlu sangat2 bantuan.. lagi kalau anak 3 keatas.. memang tak cukup,,

NzA said...

Moga org2 yg betul2 layak menerima bantuan....

LYAfrina said...

huhu..klo gaji 1500 sekarang mana ckp nak hidup.. melainkan gaji ni laki bini kerja.. blh la tahan.

Najib Ariyan said...

terharunya baca... walau mungkin tak banyak tapi dapat membantu... memang time naik sekolah ni lah nak banyak pakai duit... lagi bila gaji banyak dah habis time cuti... terima kasih YB

hainom OKje said...

Jangan lepaskan peluang sesiapa yg layak tu .....sekurang kurangnya boleh topup mana yg kurangkan....Orang dah offer kita grab ajelah apa lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...